حسین جمشیدی روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: مجتمع آبرسانی موسیآباد که آب شرب ۱۷ روستا با جمعیت ۱۰ هزار نفر در دهستانی به همین نام را تامین می کند، در دهه ۸۰ راهاندازی شد، اما به دلیل ناهماهنگی در تامین اقلام مصرف شده در خط انتقال و سرقت بخشی از شبکه انتقال و جایگزینی برخی تاسیسات و اقلام برای راه اندازی مجدد خط انتقال آب، شاهد ناهماهنگی و اختلال متعدد در شبکه بودیم.
وی بیان کرد: به دلیل اشکالات یاد شده به دفعات اتفاق و شکستگی در خطوط رخ می داد و آب شبکه به کلی از بین می رفت و پس از تعمیر و راه اندازی مجدد خطوط، ۲۴ ساعت باید مردم صبر می کردند تا آب شرب پایدار به روستاها برسد.
فرماندار تربت جام ضمن قدردانی از نماینده مردم تربت جام، تایباد، صالح آباد و باخرز در مجلس برای پیگیری تامین اعتبار مربوطه ادامه داد: مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی نیز به همراه نماینده این حوزه انتخابیه ضمن بازدید از دهستان موسی آباد به جد پیگیر رفع مشکل شبکه انتقال شد، تلاش مسوولان دستگاه قضایی و دیگر دستگاه های شهرستان تربت جام در این زمینه شایسته قدردانی است.
وی گفت: به منظور پایداری آب مجتمع موسی آباد یک حلقه چاه عمیق در محدوده «محمود آباد علیا» حفر شد که اکنون آب این منبع به شبکه آبرسانی این روستا افزوده شده است.
جمشیدی تصریح کرد: اعتبار مصرف شده برای اجرای اصلاح شبکه و خط انتقال آب مجتمع موسی آباد و همچنین حفر چاه جدید نزدیک به ۱۳۰ میلیارد ریال بوده که از محل اعتبارات شرکت آبفا خراسان رضوی و بخش تملک دارایی استان تامین شده است.
فرماندار تربت جام همچنین بواسطه وقوع اتفاقات و قطعی آب در شبکه آبرسانی موسیآباد در طول سال های گذشته از مردم این روستا عذرخواهی کرد.
به گزارش ایرنا، شهرستان مرزی تربت جام با پنج شهر تربت جام، نصرآباد، سمیع آباد، احمدآباد صولت و نیل شهر و ۱۵۴ روستای بالای ۲۰ خانوار ۲۳۰ هزار نفر جمعیت دارد که ۱۲۵ هزار نفر آن شهرنشین هستند، مرکز این شهرستان تلفیقی در ۱۶۰ کیلومتری جنوب شرق مشهد قرار دارد و با کشور افغانستان از شرق هم مرز است.