ارومیه- ایرنا- جانشین سپاه ارومیه گفت: ۹۰ میلیارد ریال طرح عمرانی در قالب قرارگاه کوثر در این شهرستان اجرایی شده که در مراحل مختلف احداث قرار دارند.

به گزارش ایرنا، سرهنگ احمد رمضانی روز یکشنبه در حاشیه افتتاح مسجد گویجلوی اصلان ارومیه افزود: ۱۴۰ طرح عمرانی و اجتماعی در قالب قرارگاه کوثر در شهرستان ارومیه اجرایی شده است.

وی ادامه داد: اجرای طرح های محرومیت زدایی، احداث مسکن محرومان، احداث پل، بازسازی مدارس و اجرای طرح‌های آبخیزداری از جمله این پروژه های عمرانی به شمار می روند.

جانشین فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه ارومیه با اشاره به اجرای طرح آسفالت مسیر مزارع بین روستایی در ارومیه اضافه کرد: برای اجرای این طرح در مجموع یک هزار و ۲۰۰ تن قیر مصرف شده است.

سرهنگ رمضانی اظهار کرد: علاوه بر این، پروژه‌هایی نظیر کمک به بیماران صعب‌العلاج از جمله دیگر اقدامات مهم توسط بسیج در شهرستان ارومیه به شمار می‌رود همچنین در راستای بهبود شرایط مسکن محرومان و ساخت مساجد، تلاش‌های ویژه‌ای صورت گرفته است.

وی گفت: برای این پروژه‌ها، بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است که با اجرای آن‌ها، علاوه بر بهبود زیرساخت‌های شهرستان، سطح زندگی مردم به ویژه در مناطق روستایی به طور چشمگیری ارتقا یافته است.

جانشین فرماندهی ناحیه مقاومت بسیج سپاه ارومیه ادامه داد: پروژه آسفالت‌ریزی بین مزارع روستای قراگوز ایل با همکاری بسیج سازندگی سپاه ارومیه، اهالی روستا و دهیاری قراگوز ایل به پایان رسیده است؛ آسفالت‌ریزی این مسیر نه تنها دسترسی بهتر به مزارع کشاورزی را فراهم می‌کند، بلکه به افزایش راحتی حمل و نقل و تقویت اقتصاد روستایی کمک خواهد کرد.

سرهنگ رمضانی افزود: این اقدام در ادامه برنامه‌های توسعه روستایی و ارتقای کیفیت زندگی در مناطق دورافتاده استان انجام شده و نقش مهمی در بهبود وضعیت اقتصادی و اجتماعی اهالی این منطقه خواهد داشت.

افتتاح مسجد امام حسین(ع) روستای گویجلوی اصلان ارومیه

همزمان با هفته بسیج مسجد امام حسین (ع) در روستای گویجلوی اصلان به همت قرارگاه کوثر و مشارکت گسترده اهالی روستا به بهره‌برداری رسید.

جانشین فرماندهی ناحیه مقاومت بسیج سپاه ارومیه در مراسم افتتاح این مسجد نیز اظهارکرد: ساخت این مسجد با اعتبار بالغ بر ۱۰ میلیارد ریال به همت مردم این روستا و همکاری قرارگاه کوثر صورت گرفته است.

سرهنگ رمضانی افزود: این پروژه نه تنها یک نماد از ارادت مردم به اهل بیت عصمت و طهارت (ع) است، بلکه نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در توسعه زیرساخت‌های مذهبی و فرهنگی در مناطق روستایی به شمار می رود.