بندرعباس - ایرنا - فرمانده انتظامی هرمزگان گفت: تعداد بسیاری از گروه‌های واتساپی (مدیر گروه‌ها و اعضا) و ۲ هزار متهم که از طریق پیام رسان‌های خارجی اقدام به قاچاق سازمان یافته سوخت در استان می‌کردند، با اقدامات فنی انجام شده بر روی تلفن‌های همراه متهمان قاچاق سوخت، شناسایی شدند.

به گزارش ایرنا، سردار علی اکبر جاویدان روز یکشنبه در تشریح جزئیات این خبر اظهار کرد: شماره حساب فعال در حوزه مراودات مالی قاچاق سوخت، پلاک خودروها و تلفن همراه‌های مورد استفاده متهمان استخراج شده که با پیگیری و هماهنگی‌های انجام گرفته با مقام قضایی دستور توقیف و مسدودسازی تمامی خودروها و سیمکارت، تلفن همراه و حساب‌های بانکی فعال آنان اخذ و موضوع با جدیت درحال پیگیری است.

وی بیان کرد: هفت‌ هزار و ۳۶۲ دستگاه خودرو شوتی فعال در حوزه قاچاق از ابتدای سالجاری تاکنون در هرمزگان توقیف شده است و حدود ۴۵۰ دستگاه خودرویی که در زمینه سوخت قاچاق در استان فعالیت داشته است، نیز شناسایی و توقیف آن‌ها در دستورکار قرار دارد.

فرمانده انتظامی هرمزگان اظهار کرد: باتوجه به اینکه قاچاق سوخت در استان هرمزگان یکی از مهم‌ترین جرائمی است که به صورت سازمان یافته با بیشترین فراوانی در جرائم اقتصادی و قاچاق، در حال وقوع است، یکی از بسترهای ارتباطی بین قاچاقچیان استفاده از پیام رسان‌ها به‌ویژه پیام رسان واتساپ بوده است.

سردار جاویدان ادامه داد: در این خصوص با بررسی‌های فنی انجام شده توسط کارشناسان پلیس فتا و رصد قاچاقچیان سوخت در فضای مجازی مشخص شد افراد زیادی فعالیت گسترده و سازمان یافته در پیام رسان واتساپ داشته که با تشکیل گروه‌های واتساپی و با هدایت گردانندگان گروه، اقدام به بارگیری و تخلیه بار سوخت به صورت سازمان یافته می‌کنند.

این مقام ارشد انتظامی هرمزگان با بیان اینکه این اقدام متهمان در فضای مجازی موجب گسترش قاچاق سوخت و بروز حوادث ناگوار جاده‌ای، آتش سوزی منازل، به خطر افتادن جان و اموال مردم، مشکلات اقتصادی نوسانات ارزی سوخت شده است.

وی خاطرنشان کرد: در طرح‌های عملیاتی انجام شده در سطح استان تاکنون افراد زیادی که در زمینه قاچاق سوخت به صورت گسترده فعالیت می‌کردند، در شهرستان‌های میناب، بندرخمیر و بندرلنگه شناسایی و با هماهنگی دستگیر به مراجع قضایی معرفی شده‌اند.