به گزارش بامداد دوشنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری ریانووستی، تظاهرات کنندگان معترض به نتایج انتخابات پارلمانی ماه اکتبر در آستانه جلسه افتتاحیه پارلمان این کشور که قرار است ظهر امروز (دوشنبه) به وقت محلی (ساعت ۸ صبح به وقت گرینویچ) برگزار شود، با در دست داشتن پرچمهای گرجستان، اتحادیه اروپا، ایالات متحده آمریکا، ناتو و اوکراین بار دیگر در تفلیس دست به راهپیمایی به سمت پارلمان این کشور زدند و با نیروهای پلیس که سعی در کنترل آنها داشتند، درگیر شدند.
در جریان این راهپیمایی، تظاهرات کنندگان راه حرکت خودروها در خیابانهای پایتخت گرجستان را مسدود کردند و پس از عقب راندن نیروهای پلیس و تجمع در مقابل ساختمان پارلمان این کشور، به سر دادن شعار پرداختند و خواستار برگزاری دوباره انتخابات پارلمانی در این کشور شدند.
به گزارش ایرنا، مخالفان نتایج انتخابات پارلمانی گرجستان پیش از این نیز با برگزاری تظاهراتی گسترده در تفلیس خواستار برگزاری دوباره انتخابات پارلمانی در این کشور شده بودند.
مخالفان نتایج انتخابات پارلمانی گرجستان در پایتخت این کشور در جریان برگزاری این تظاهرات در دو ستون با در دست داشتن پرچمهای گرجستان و اتحادیه اروپا راهپیمایی کردند و در میدان قهرمانان تفلیس گرد هم آمدند.
در جریان این راهپیمایی و گردهمایی که چهار ساعت به طول انجامید و از سوی احزاب «جنبش اتحاد ملی»، «ائتلاف تغییر» و «گرجستان قوی» سازماندهی شده بود، تظاهرات کنندگان پس از اجرای سرود ملی گرجستان و سرود اتحادیه اروپا، خواستار ابطال نتایج انتخابات پارلمانی این کشور و برگزاری دوباره این انتخابات شدند.
حزب حاکم «رویای گرجی» با کسب حدود ۵۴ درصد از آرا درانتخابات پارلمانی گرجستان (که در روز ۲۶ اکتبر / پنجم آبان برگزار شد) به پیروزی رسید اما در پی اعتراضات اپوزیسیون به نحوه برگزاری رایگیری و نتایج آن، سالومه زورابیشویلی رئیس جمهور این کشور خواستار تظاهرات مردم در خیابانها شد.
زورابیشویلی رئیس جمهور گرجستان که از متحدان سابق رویای گرجی و منتقد فعلی این حزب است، اعلام کرد که نتایج انتخابات را به رسمیت نمیشناسد.
وی مدعی «عملیات ویژه روسیه» در ارتباط با انتخابات گرجستان شد اما مشخص نیست که آیا منظور وی از این اظهارات دخالت مستقیم روسیه در انتخابات است یا خیر.
زورابیشویلی از مردم گرجستان خواست که در اعتراض به نتایج انتخابات در تلفیس پایتخت این کشور تظاهرات کرده و به «دنیا اعلام کنند که نتایج این انتخابات را به رسمیت نمیشناسند.»
«ائتلاف تغییر» نیز که متشکل از چهار حزب اپوزیسیون غربگراست، گفت که نتیجه انتخابات را نمیپذیرد. برخی اعضای این ائتلاف خواستار تحریم پارلمان جدید و حضور اعتراضی هواداران خود در خیابانها شدند.