در بسته خبری پیش رو مهمترین اخبار ۲۴ ساعت گذشته را باهم مرور میکنیم ،امروز سرویس جامعه خبرگزاری ایرنا با اخبار مختلفی از حوزه اجتماعی ایران همراه بود که گزیده این اخبار را میتوانید در ادامه بخوانید.
مکاتبه برای تخصیص اعتبار/مانعی برای توزیع شیر در مدارس وجود ندارد
معاون برنامهریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش گفت: مکاتبات و پیگیریهای لازم با سازمان برنامه و بودجه درباره شیر مدارس انجام شده است و به محض تخصیص اعتبار، برنامهریزی برای قرارداد با شرکتها طبق آییننامه و ضوابط و توزیع در گستره جامعه هدف به عمل میآید.
علی فرهادی در خصوص وضعیت شیر مدارس در سال تحصیلی ۱۴۰۴ - ۱۴۰۳ اعلام کرد: این معاونت حسب وظیفه مکاتبات و پیگیریهای لازم را انجام داده است که از جمله آن نامه وزیر آموزش و پرورش به رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در هفتم ۷ شهریورماه امسال، مکاتبه مقام عالی وزارت بهداشت با معاون اول رئیس جمهور در بیستم آبان، نامه مقام عالی وزارت آموزش و پرورش به سرپرست ریاست جمهوری در ۲۶ خرداد امسال است.ادامه خبر را اینجا بخوانید.
افزایش سقف تعهدات بیمه تکمیلی بازنشستگان/ بیمه عمر تمدید شد
قرارداد جدید بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی برای سال ۱۴۰۴-۱۴۰۳ منعقد و منجر به افزایش سقف تعهدات شد که بر این اساس حق بیمه برای هر فرد امسال از ۳۰۵ هزار به ۴۳۰ هزار تومان رسید.
بیمه تکمیلی که تحت عنوان بیمه تکمیلی درمان از آن یاد میشود، از انواع بیمه های درمان و بیمهای برای جبران هزینههای بالای درمان بیماریها است که بخش زیادی از هزینههای درمان را در زمان بیماری یا حتی بعد از آن میتوان به آن سپرد.
برای اینکه بتوان بخش زیادی از هزینه های درمان را به بیمه تکمیلی واگذار کرد باید ابتدا فرد یک بیمه پایه داشته باشد و سپس تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار بگیرد. در این میان یکی از اقشاری که به خدمات بیمه ها از جمله بیمه تکمیلی بیشتر نیاز دارند قشر سالمندان و بازنشستگان هستند.ادامه خبر را اینجا بخوانید.
تاکید وزیر کار بر لزوم اصلاح نظام بنگاهداری در صندوقهای بازنشستگی
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: لایحه دولت در زمینه اصلاح ساختار صندوقهای بازنشستگی هیچ آسیبی به رفاه و معیشت بازنشستگان و کارکنان این صندوق وراد نمیکند؛ این لایحه برای متمرکز شدن مدیریت بنگاههای اقتصادی، کاهش هلدینگها و حرکت از بنگاهداری به سمت سهامداری طبق قانون برنامه هفتم توسعه است.
احمد میدری در نشست معارفه سرپرست جدید صندوق بازنشستگی کشوری، با اشاره به تدوین لایحه اصلاح ساختار صندوقهای بازنشستگی و با تاکید بر اینکه این لایحه قرار نیست هیچگونه اثری بر رفاه کارکنان این صندوقها و بازنشستگان ذینفع آنها بگذارد، گفت: این لایحه قرار است موتورهای پیشران اقتصاد کشور یا همان بنگاه های اقتصادی را در یک جا متمرکز نموده و با کاهش بنگاهداری صندوقهای بازنشستگی و کاهش تعداد هلدینگها به اصلاح ساختاری آنها که در برنامه هفتم بر آن تاکید شده است کمک کند.ادامه خبر را اینجا بخوانید.
پرونده دانشجویان اخراجی دانشگاههای فرهنگیان و رجایی در دست بررسی است
وزیر آموزش و پرورش گفت: پرونده دانشجویان دانشگاههای شهید رجایی و فرهنگیان که جلوی تحصیل آنها گرفته شده اکنون در دست بررسی است و در این رابطه با نگاه مهربانانه برخورد و تجدید نظر میشود.
علیرضا کاظمی در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا درباره نحوه بازگشت دانشجویان دانشگاه شهید رجایی و فرهنگیان اظهار کرد: دانشجویانی که در این دو دانشگاه تحصیل میکنند، شان معلمی دارند و با دانشجوی دانشگاههای دیگر متفاوت هستند چرا که آنها قرار است در آینده معلم شده و الگوی دانش آموزان باشند.
وی افزود: به همین دلیل در مورد حفظ شان معلمی، رفتارهای دانشجویان و سطح علمی به شدت حساس و مکلف هستیم از شئون معلمی در این دانشگاهها حراست کنیم و اصلا نباید آنها را با دانشگاههای دیگر مقایسه کرد.ادامه خبر را اینجا بخوانید.
مشارکت بینالمللی در برنامههای مبارزه با مواد مخدر ایران ضرورت و اجبار است
سرپرست دفتر روابط بینالملل ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: مشارکت در برنامههای مبارزه با مواد مخدر جمهوری اسلامی ایران یک "انتخاب" نیست بلکه یک "ضرورت و اجبار" است.
محمد نریمانی در مراسم اهدای یک دستگاه سونوگرافی و یک دستگاه بیهوشی برای بکارگیری در بخش بهداری مرکز تربیت و نگهداری سگ موادیاب پلیس (سپکا) اظهار کرد: سگهای موادیاب باتوجه به عملکرد و کارایی، به یک ابزار ارزشمند و قابل اتکا در مبارزه باموادمخدر تبدیل شده است.
وی با اشاره به نقش سگهای موادیاب در مبارزه با ترانزیت موادمخدر در گمرک کشور افزود: در سه سال گذشته، بیش از ۱۰ تن انواع مواد مخدر در گمرکات کشور توسط سگ های موادیاب و مربیان آنها کشف شده و ۵۰ درصد کشفیات مواد در گمرکات مربوط به سگهای موادیاب و مربیان آنها است.ادامه خبر را اینجا بخوانید.
حکم جلب نتانیاهو گرچه ناکافی اما مایه مباهات قضاوت بود
رئیس قوه قضاییه با اشاره به اقدام دیوان کیفری بینالمللی در صدور حکم جلب نخستوزیر رژیم صهیونیستی و وزیر جنگ پیشین این رژیم غاصب به سبب جنایت علیه بشریت و نسلکشی در غزه، گفت: این حکم گرچه ناکافی اما مایه مباهات قضاوت بود و بسیاری از مردم در سراسر جهان را مشعوف و مسرور کرد.
حجتالاسلاموالمسلمین غلامحسین محسنی اژهای در نشست شورایعالی قوه قضاییه اظهار داشت: اگرچه صدور حکم جلب نخستوزیر رژیم صهیونیستی و وزیر جنگ پیشین این رژیم غاصب، دیرهنگام و ناکافی بود و مظلومین عالم، دیگر امیدی به مجامع بینالمللی ندارند؛ در هر صورت یک قاضی در دیوان کیفری بینالمللی در میانه قلدریهای قدرتهای استکباری و وتو شدنهای آرای ضدصهیونیستی توسط این قدرتها، حکم جلب دو تن از سردمداران جنایتکار رژیم منحوس صهیونی را که از مفسدینفیالارض هستند، صادر کرد؛ این وجه قضیه، مایه مباهات است؛ البته باید چنین حکمی و احکام سنگینتر برای سردمداران جنایتکار رژیم صهیونیستی صادر شود.ادامه خبر را اینجا بخوانید.
برگزاری رزمایش دریایی محمد رسول الله ۳ مرزبانی فراجا در آبهای عمان
فرمانده مرزبانی انتظامی از برگزاری رزمایش دریایی محمد رسول الله ۳ مرزبانی فراجا در بندر چابهار به منظور حفظ آمادگی عملیاتی مرزبانان در آبهای عمان خبر داد.
سردار احمدعلی گودرزی در تشریح این خبر، گفت: به منظور حفظ آمادگی عملیاتی، ارتقاء توان رزم و ایجاد هماهنگی در سطوح مرزی و دریایی مرزبانان، رزمایش دریایی محمد رسول الله ۳ مرزبانی فراجا در آب های عمان برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه این رزمایش در ابتدای دی ماه سال جاری برگزار خواهد شد، افزود: رزمایش دریایی محمد رسول الله ۳ مرزبانی فراجا با هدف تأمین امنیت مرزهای آبی استان سیستان و بلوچستان که وظیفه ذاتی مرزبانی است برگزار می شود و دستگاههای متولی در امور مرز و نیروهای مسلح مستقر در استان نیز در این رزمایش مشارکت خواهند داشت.ادامه خبر را اینجا بخوانید.
کمک هزینه تامین لوازم بهداشتی به چه کسانی پرداخت میشود؟
معاون توانبخشی سازمان بهزیستی کشور شرایط پرداخت کمک هزینه تامین لوازم بهداشتی افراد دارای معلولیت را تشریح کرد و گفت: این کمک هزینه به همه افراد دارای اختلال جسمی حرکتی بسترگرا تحت پوشش این سازمان پرداخت میشود.
فاطمه عباسی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: افراد دارای معلولیت که مشکل کنترل ادرار یا مدفوع دارند و به طور مستمر از لوازم بهداشتی مانند پوشینه یا سوند ادرار استفاده میکنند مشمول پرداخت کمک هزینه تامین لوازم بهداشتی افراد دارای معلولیت هستند.
وی خاطرنشان کرد: اکنون ۱۶۵ هزار و ۶۵۹ نفر از افراد دارای معلولیت از کمک هزینه تامین لوازم بهداشتی افراد دارای معلولیت برخوردار هستند و در حال حاضر در این زمینه پشت نوبتی نداریم.ادامه خبر را اینجا بخوانید.
دولت چهاردهم به یاری دارویار شتافت
طرح دارویار که قرار بود باری از دوش نظام سلامت و معضل قاچاق دارو بردارد، پس از حدود دو سال اجرا همچنان با مشکل تامین نقدینگی روبروست به طوری که در روزهای آغازین دولت چهاردهم، دولت با تخصیص ۱۰ هزار میلیارد تومان اعتبار، بحران ایجاد شده در صنعت دارو را به طور اورژانسی برطرف کرد.
دارو یکی از راهبردیترین اقلام مصرفی در کشور است و با وجود آنکه بیش از ۹۰ درصد داروهای مصرفی تولید داخل است، باز هم برای واردات ۱۰ درصد باقیمانده و نیز مواد اولیه داروهای تولیدی وابستگیهایی به خارج از کشور وجود دارد که تامین ارز ترجیحی با نرخ ۴۲۰۰ تومان را برای آن اجتناب ناپذیر میکند.
علاوه بر آن، دارو به عنوان مهمترین رکن نظام سلامت باید در دسترس عموم مردم باشد و به همین علت، تنظیم بازار دارو از طریق سیاستگذاری و تنظیم مقررات زنجیره تولید، توزیع و عرضه برعهده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است.ادامه گزارش را اینجا بخوانید.
انفجار پیجرها در لبنان مصداق جنایت جنگی است
عضو هیات علمی و استاد دانشگاه الزهرا (س) گفت: حمله پیجری در لبنان باتوجه به نوع هدف، سلاح به کار گرفته شده و ماهیت اقدامات، یک اقدام تروریستی است و میتوان آن را از مصادیق جنایات جنگی دانست.
نیلوفر مقدمی در نشست تخصصی لبنان آیینه تمامنمای نقصهای حقوق بشری علیه زنان، به مناسبت روز جهانی منع خشونت علیه زنان در دانشگاه الزهرا (س) اظهار داشت: در ماجرای تروریستی پیجرها ، ردپای شرکت فناوری تایوانی «گلد آپولو» به چشم میخورد که مدعی است در قالب همکاری، به شرکت مجارستانی «بی.ای.سی کنسالتینگ» اجازه داده است تا مدل ویژهای از پیجرهای AR ۹۲۴ را تولید و عرضه کند.
وی افزود: در تاریخ ۱۷ و ۱۸ سپتامبر ۲۰۲۴ (۲۷ و ۲۸ شهریور ۱۴۰۳) هزاران پیجر دستی و صدها دستگاه واکیتاکی (یک وسیله قابل حمل است که امواج رادیویی را بهصورت دو طرفه مخابره میکند. این وسیله در جنگ جهانی دوم توسعه یافت) در لبنان و سوریه و در حمله اسرائیل منفجر شد. در این حمله ۴۲ نفر از جمله ۱۲ غیرنظامی به شهادت رسیدند و بیش از ۳ هزار نفر زخمی شدند که تعداد زیادی از قربانیان غیرنظامی بودند.ادامه خبر را اینجا بخوانید.
فرصت ۱۰ روزه دادگاه به ۱۱ بانک برای ارائه گزارش دقیق از بدهی چای دبش
سومین جلسه رسیدگی به پرونده موسوم به چای دبش در شعبه اول دادگاه انقلاب اسلامی ویژه رسیدگی به جرایم اخلالگران کلان و عمده در نظام اقتصادی برگزار شد و قاضی برای بانکها مهلت ۱۰ روزه تعیین کرد تا نسبت به ایفای تعهدات گروه دبش اطلاعات دقیق ارائه دهند.
به گزارش ایرنا از قوه قضاییه، سومین جلسه رسیدگی به پرونده موسوم به چای دبش (یکشنبه ۴ آذر ماه) در شعبه اول دادگاه انقلاب اسلامی ویژه رسیدگی به جرایم اخلالگران کلان و عمده در نظام اقتصادی به ریاست قاضی پسندیده، مستشاران دادگاه، نماینده دادستان، متهمان، وکلای آنها و شکات پرونده برگزار شد.
در دو جلسه گذشته که در نوبت صبح و عصر روز شنبه سوم آذر برگزار شد، کیفرخواست پرونده از سوی نماینده دادستان قرائت شد.ادامه خبر را اینجا بخوانید.
هفته قرآن، عترت و نماز دانشآموزی ۱۰ تا ۱۶ آذر برگزار میشود
مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش گفت: هفته قرآن دانشآموزی از ۱۰ تا ۱۶ آذرماه با شعار "نسل قرآنی، آرمان مقاومت" در مدارس سراسر کشور برگزار میشود.
میکائیل باقری در گفتوگو با خبرنگار گروه جامعه ایرنا با اشاره به برنامه های هفته قرآن، عترت و نماز و برخی از فعالیت های اجرایی به این مناسبت، اظهار کرد: رونمایی از پوستر مسابقات، برنامه ریزی برای برپایی محافل انس با قرآن، تجلیل از فعالان حوزه قرآن، عترت و نماز، برگزاری دوره های توانمندسازی، برگزاری جلسات گفتمان دینی، برگزاری سفرهای تربیتی، برنامه ریزی برای حضور دانش آموزان بر سر مزار شهدا، تمهید مقدمات برگزاری جشن های تکلیف دانش آموزان در مدارس از جمله این برنامه ها به شمار می رود.ادامه خبر را اینجا بخوانید.
گزارش سازمان بازرسی درباره آشوراده بسیار موثر بود
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیطزیست با اشاره به اینکه گزارش سازمان بازرسی درباره طرح طبیعتگردی آشوراده بسیار موثر واقع شد، گفت: نیازمند توجه و کمک بیشتر سازمان بازرسی کل کشور در مواردی هستیم که بررسی و اعمال قانون در خصوص آنها از عهده سازمان حفاظت محیطزیست خارج است.
شینا انصاری در دیدار با ذبیح الله خداییان رئیس سازمان بازرسی کل کشور، افزود: سازمان بازرسی کل کشور گزارش های تاثیرگذاری در حوزه محیط زیست داشته و این نشان دهنده حسن توجه این مجموعه به مقوله مهم پاسداشت از محیط زیست کشور است.
وی اظهارداشت: موضوعات مهمی همچون فرونشست زمین، پسماند، آلودگی هوا، آب، خاک و قاچاق حیات وحش در خشکی و آب از جمله مواردی است که به تناسب اهمیت و دربرگیرندگی آنها زندگی مردم را در نقاط مختلف کشور دچار اختلالات جدی کرده است به همین علت، بیتوجهی به این موارد میتواند در آینده نزدیک مشکلات عدیده ای را برای مردم و کشور ایجاد کند.ادامه خبر را اینجا بخوانید.
فریب پیامکهای کلاهبرداری جذب دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی ایران را نخورید
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: پذیرش دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی ایران صرفا از طریق سازمان سنجش بوده و پیامکهای ارسالی مبنی بر پذیرش خارج از کنکور کلاهبرداری است.
محمدرضا فرنقیزاد ضمن تاکید پیگیری این موضوع از طریق مراجع ذیصلاح توصیه کرد مردم فریب این پیامکها را نخورند.
وی همچنین با تاکید مجدد بر اینکه هرگونه پذیرش دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی ایران از طریق سازمان سنجش است، تصریح کرد: پذیرش دانشجو جز از طریق سازمان سنجش از هیچ مسیر دیگری میسر نیست.ادامه خبر را اینجا بخوانید.
نحوه محاسبه جریمه دیرکرد تسهیلاتگیرندگان بانک تجارت اصلاح شد
سازمان بازرسی به موضوع نحوه محاسبه و دریافت جریمه دیرکرد تسهیلات گیرندگان قرضالحسنه در بانک تجارت ورود کرد و مدیرعامل این بانک دستور اصلاحات لازم و استرداد مبالغ تضییع شده از حقوق مشتریان را صادر کرد.
به گزارش سازمان بازرسی کل کشور، در نامه جعفر حسینی بازرس کل بانکها و بیمه سازمان بازرسی کل کشور آمده بود که بانک مرکزی در بخشنامههایی در سالهای ۸۸ و ۹۰ انجام تسهیم بالنسبه (تفکیک مبلغ بازپرداخت شده توسط مشتری، به نسبت اجزاء بدهی) مبالغ دریافتی از مشتریانی که بخشی از قسط تسهیلات خود را به بانکها پرداخت میکنند را ابلاغ کرده و این درحالیست که بررسی این سازمان نشان میدهد در مواردی که قسمتی از اقساط تسهیلاتِ قرضالحسنه توسط مشتریان آن بانک پرداخت میشود، آن بانک تسهیم بالنسبه مبلغ واریزی را اعمال نکرده و تا تکمیل نشدن مبلغ کل قسط توسط مشتری، تسویه آن بخش از مبلغِ قسط واریزی را انجام نمیدهد.ادامه خبر را اینجا بخوانید.
مبتلایان به «اچ آی وی» چه بخورند، چه نخورند؟
مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور با اشاره به اهمیت تغذیه در بیماران مبتلا به «اچ آی وی» گفت: بهتر است رژیم غذایی این افراد حاوی غذاهای کمچرب، کمسدیم (نمک)، بدون قند و شکر افزوده باشد.
مینا کاویانی با اشاره به اهمیت تغذیه گفت: تغذیه خوب شامل انتخاب صحیح مواد غذایی و حفظ الگوی غذایی سالم است که باعث حفظ سلامت کلی فرد شده و به سیستم ایمنی بدن وی نیز کمک میکند.
وی افزود: تغذیه مناسب به مبتلایان به اچ ای وی برای داشتن وزن مناسب و جذب داروهای تجویز شده کمک میکند.ادامه خبر را اینجا بخوانید.
میزان جرایم سالانه رانندگی از امروز برای مالکان خودروها پیامک میشود
پلیس راهور فراجا اعلام کرد از امروز دوشنبه ۵ آذر، پیامکی حاوی میزان مبلغ سالانه جرایم رانندگی از سرشماره «۱۱۰۱۲۰۲۰» به مالکان خودروها ارسال میشود.
بنابر اعلام پلیس راهور فاجا، از امروز دوشنبه ۵ آذر برای همه مالکان وسائل نقلیه یک پیامک حاوی میزان سالانه جرایم رانندگی با سرشماره ۱۱۰۱۲۰۲۰ ارسال خواهد شد؛ بنابراین لازم است همه مالکان وسائل نقلیه هوشیار باشند که هرگونه ارسال پیامک جرایم سالانه به غیر از سرشماره اعلام شده اشتباه و ممکن است زمینهای برای کلاهبرداری باشد.
ارسال این پیامک سالانه با هدف آگاهی از سقف جرایم رانندگی وسائل نقلیه است تا خودرو مشمول توقیف نشود.ادامه خبر را اینجا بخوانید.
ارائه خدمات و مشاورههای ژنتیک در قالب طرحهای محله محور به خانوادهها
معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اهمیت آموزش و ارائه خدمات ژنتیک برای جلوگیری از تولد فرزندان دارای معلولیت گفت: این خدمات باید در قالب طرحهای محله محور بهزیستی به خانوادهها ارائه شود.
دکتر سیدجواد حسینی در دیدار با مدیران و مسئولان بنیاد ژنتیک ایران با بیان اینکه تعداد ۶۵ هزار خانواده دارای ۲ معلول و یا بیشتر تحت پوشش بهزیستی قرار دارند،افزود: یکی از اقدامات مهم سازمان بهزیستی ارائه خدمات مشاوره ژنتیک به زوج هایی است که در خانواده خود افراد دارای معلولیت دارند.
وی ادامه داد: از هر اقدامی که بتواند از تعداد افراد دارای معلولیت ما بکاهد استقبال می کنیم و در این راستا اقدامات بنیاد ژنتیک بسیار اثرگذار است.ادامه خبر را اینجا بخوانید.
هشدار پلیس راهور درباره خاموشی چراغهای جادهها و افزایش خطر تصادفات
معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور فراجا نسبت به خاموشی چراغهای جادهها هشدار داد و گفت: این اقدام ممکن است باعث افزایش خطر تصادف شود.
سرهنگ سیروس حسنزاده با اشاره به ضرورت صرفهجویی در مصرف برق در شرایط کنونی، تأکید کرد که تدابیر دولت در این زمینه قابل احترام است اما پیش از هر تصمیمی باید به نکات ایمنی، بهویژه در جادهها و بزرگراههای پرتردد و پرخطر توجه ویژه داشته باشیم.
به گفته وی، جادههای مهمی همچون اتوبان کرج قزوین، آزادراه قزوین رشت، جاده مشهد و آزادراه تهران شمال فقط بخشی از شبکه جادهای کشور است که روزانه میلیونها مسافر و کامیون از آنها عبور میکند. خاموشی چراغهای روشنایی در این مسیرها میتواند خطرات جبرانناپذیری به دنبال داشته باشد.ادامه خبر را اینجا بخوانید.
گزارش یک قتل؛ آیا فقط قانون جلوی خشونت را میگیرد؟
پدری دختر جوانش را با داس به قتل رساند؛ برادری سر خواهرش را برید و با افتخار در خیابان گرداند یا زنی به دست همسر یا فرزند به قتل رسید؛ اینها خلاصه مرگ زنان و دخترانی است که هر بار به شکلی در اخبار تکرار میشود و برای مدتی افکار عمومی را به خود مشغول میکند.
خبر مرگ همکارم را میشنوم، میخوانم و حتی یکی از همکارانم پشت تلفن به جزئیات قتلی اشاره میکند که تمام موهای تنم را سیخ کرده است؛ مهم نیست که همکارم یک خبرنگار و پژوهشگر بوده یا نه، اصل قتل یک زن به دست همسرش است؛ همسری که تحصیلاتی دارد و شاید چندان در قید و بند این باور نیست که زن باید با لباس سفید راهی خانه بخت شود و با کفن سفید خارج.
جزئیات قتل ابتدا به گونهای است که خواننده میپندارد که شاید از فشار اقتصادی رخ داده اما وای اگر پرده اسرار بیفتد روزی؛ آن زمان است که جزئیات قتل، چهره دیگری از این موضوع را نشان میدهد، انسان را نگران همه اعضای خانوادهاش میکند و هر نوع بی خبری از عزیزانش انسان را به افکاری وا میدارد که شاید حادثه مهلکی پشت این بی خبر نهفته است.ادامه گزارش را اینجا بخوانید.
اگر قصد دنبال کردن اخبار گروه جامعه ایرنا به صورت کامل در حوزههایی مانند محیط زیست، زنان و خانواده، رفاه و تأمین اجتماعی، حقوقی و قضایی، آموزش و پرورش، بهداشت و سلامت، هلال احمر، اورژانس، انتظامی و حوادث، بهزیستی، مسائل و آسیبها و مدیریت بحران را دارید، پیشنهاد میکنیم هر روز سری به این سایت https://www.irna.ir/service/society بزنید.