به گزارش خبرنگار ایرنا، سرهنگ پاسدار معارف الفتی روز دوشنبه در حاشیه بازدید از مجتمع شیلات شهدای قصرشیرین به همراه جمعی از مسئولان، افزود: این تسهیلات در راستای حمایت از طرح های مقاومتی در قصرشیرین با همکاری بانک های عامل به ۶۳ مزرعه شیلات که نیاز به تسهیلات داشتند، بسیج سازندگی به دستور فرمانده سپاه نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه در راستای حمایت از تولیدات داخلی پرداخت کرد.
وی اظهار کرد: همچنین ۸۰میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی در قالب مشاغل خانگی برای ایجاد طرح های کشاورزی، باغداری و دامداری به متقاضیان واجد شرایط به منظور تحقق منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی و تاکید بر تحقق اقتصاد مقاومتی پرداخت شده چون مهمترین اولویت بسیج سازندگی اجرای فرامین رهبری در جهت اشتغالزایی جوانان و رفع محرومیت ها است.
فرماندار قصرشیرین نیز گفت: این شهرستان با ۶۳ مزرعه فعال در مجتمع شیلات شهدا بزرگترین تولید کننده ماهیان گرمابی بین استانهای غیرساحلی کشور است که پیش بینی می شود امسال ۶ هزار و ۲۰۰ تن ماهی از این مجتمع برداشت شود.
محمد نجفی افزود: انواع ماهیان گرمابی پرورش یافته در مزارع پرورش ماهی این شهرستان شامل کپور معمولی، کپور علف خوار(آمور)، فیتوفاگ و بیگ هد (سرگنده) است که نیمی از ماهیان گرمابی تولیدی در قصرشیرین به مصرف بازار داخلی استان کرمانشاه می رسد و ۵۰ درصد تولیدات نیز از طریق مرزهای قصرشیرین به عراق صادر می شود.
او گفت: فاز دوم طرح شیلات شهدا در سطح یک هزار هکتار نیز اکنون زیرساخت هایش تکمیل و آماده واگذاری به دانش آموختگان بخش کشاورزی و شیلات است و آب آن نیز تامین شده و منتظر سازمان شیلات ایران برای نحوه واگذاری هستیم.
شهرستان مرزی قصرشیرین با برخورداری از مجتمع شیلات شهدا در مساحت هشت هزار هکتار(چهار هزار هکتار شامل مجموعه باغ چهار هزار هکتاری شرکت پیوند بیستون پارس وابسته به بنیاد مستضعفان و چهار هزار هکتار نیز پرورش ماهی) قطب آبزی پروری غرب کشور و بزرگترین تولیدکننده ماهیان گرمابی کارنامه درخشان دولت برای توسعه مناطق مرزی است.
این شهرستان در غرب کرمانشاه به واسطه تولید آبزیان، کرمانشاه را پس از استان های ساحلی به چهارمین استان فعال و پیشرو در این زمینه تبدیل کرده و این موفقیتی بزرگ برای این منطقه و رونق تولید است.
شهرستان قصرشیرین در غرب کرمانشاه افزون بر ۲۷ هزار نفر جمعیت ۱۸۶ کیلومتر مرز با عراق دارد و دارای ۲ مرز رسمی خسروی و پرویزخان است و می تواند نقطه عطفی برای افزایش بیش از پیش تولید آبزیان با هدف صادرات و ارزآوری برای کشور با توجه به بازار مناسب عراق جهت این محصول باشد.