به گزارش ایرنا، این روزنامه انگلیسی نوشت که ساعت ۳:۱۹ بامداد ۲۵ اکتبر (۴ آبان)، یک جنگنده اسرائیلی دو بمب به محل اقامت سه خبرنگار شبکه های المیادین و المنار پرتاب کرد که در نتیجه آن هر سه به شهادت رسیده و سه خبرنگار رسانه های دیگر نیز که در آن نزدیکی حضور داشتند، زخمی شدند. قبل و در زمان حمله هیچ درگیری در منطقه وجود نداشت.
پس از این حمله، ارتش اسرائیل اعلام کرد که به یک "ساختمان نظامی حزبالله" حمله کرده است. چند ساعت پس از این حمله، ارتش اسرائیل اعلام کرد که در پی گزارش هایی مبنی بر آسیب دیدن خبرنگاران، این حادثه در حال بررسی است.
گاردین نوشت که هیچ مدرکی دال بر وجود زیرساختهای نظامی حزبالله در محل حمله اسرائیل پیدا نکرده و تمامی خبرنگاران نیز غیرنظامی بودند. ارتش اسرائیل در پاسخ به پرسشی در مورد آنکه کدام یک از خبرنگاران عضو حزب الله بوده و بررسی این حادثه به کجا انجامید، پاسخی نداد.
بقایای مهمات یافت شده در محل نشان داد که حداقل یکی از این آنها یک بمب ۲۵۰ کیلوگرمی بوده که با یک کیت آمریکایی تبدیل به یک بمب هدایت شونده نقطه زن شده بود.
طبق قوانین آمریکا، اگر کشوری از تسلیحات ارائه شده توسط این کشور در جنایت جنگی استفاده کند، کمک نظامی به آن باید به حالت تعلیق درآید. با وجود شواهد متعدد استفاده اسراییل از مهمات آمریکایی برای ارتکاب جنایات جنگی، کمک نظامی به اسرائیل بی وقفه ادامه داشته است.
در همین حال، سازمان دیده بان حقوق بشر نیز امروز اذعان کرد که حمله هوایی مذکور به احتمال زیاد یک حمله عمدی به غیرنظامیان و یک جنایت جنگی آشکار بوده است.
این سازمان از واشنگتن نیز خواست تا "به دلیل حملات مکرر و غیرقانونی ارتش اسرائیل به غیرنظامیان که می تواند مقام های آمریکایی را شریک جنایات جنگی کند"، صادرات تسلیحات به اسرائیل را متوقف کند.
به گفته کمیته حفاظت از روزنامه نگاران، اسرائیل از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون شش خبرنگار را در لبنان و حداقل ۱۲۲ خبرنگار را در غزه و کرانه باختری به شهادت رسانده و این بازه زمانی را به مرگبارترین دوره برای خبرنگاران در چهار دهه اخیر تبدیل کرده است.