به گزارش روز دوشنبه علمی ایرنا از نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، حجتالاسلام و المسلمین مصطفی رستمی در نشست مشترک هیات رئیسه با نمایندگان نهاد در پژوهشگاهها و موسسات آموزش عالی غیر دولتی گفت: از ابتدای تاسیس نهاد ماموریت این سازمان، متوجه دانشگاههای دولتی بوده است و دفاتر نهاد در این دانشگاهها دایر شد. عمدتا در هر استانی یک دفتر نهاد تاسیس شد که مسئولیت سرپرستی دانشگاههای دولتی آن استان را به عهده داشت.
وی افزود: به سبب گسترش، توسعه و مقررات جدید آموزش عالی عملا هر مرکزی در جذب هیات علمی خود الزام میکرد که نماینده نهاد رهبری در آن مرکز جذب حضور داشته باشد و از سویی دیگر دانشگاههای غیردولتی تقاضا داشتند که دفتر نهاد در این دانشگاهها تاسیس شود.
رستمی خاطرنشان کرد: ماموریتها، ظرفیتها و فرصتها ایجاب میکند که بازنگری کلی در این بخش و متناسب با آن یک بازطراحی داشته باشیم. لازمه تحقق این امر بحث و بررسی و تبادلنظر برای بهبود مسیر پیش رو در آینده است.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها به آخرین اقدامات نهاد اشاره کرد و گفت: آخرین اقدام ما در دولت شهید رئیسی، تاسیس دفاتر نهاد در ستاد وزارتخانههای علوم و بهداشت بود و یک اتفاق مبارک و رو به جلو به حساب میآید، این یک فرصت و ظرفیت برای حمایت از دستگاههای زیر مجموعه وزارتخانههای بهداشت و علوم به حساب میآید.
در ادامه این نشست مشترک، معاون منابع انسانی نهاد رهبری در دانشگاهها در گزارشی اعلام کرد: در مجموع دانشگاههای کشور ۲۸۰ دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری حضور دارند که به تفکیک ۹۰ دفتر در دانشگاههای زیر مجموعه وزارت علوم، ۴۷ دفتر در دانشگاههای علوم پزشکی، ۳۹ دفتر در واحدهای دانشگاه آزاد، ۳۲ دفتر در واحدهای دانشگاه پیام نور، ۳۱ دفتر در دانشگاههای فرهنگیان، ۴ دفتر در مراکز دانشگاه فنی و حرفهای، یک دفتر در بنیاد ملی نخبگان و ۴ دفتر دستگاهی و ۳۱ دفتر استانی استقرار دارند.
حجتالاسلام سید مهدی میراحمدی افزود: باید این را ذکر کرد که در مجموع برای ۲۶۲ موسسه، پژوهشگاه و دانشگاه غیردولتی، ۶۲ نماینده از سوی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها معرفی شدهاند که ۱۱ نماینده برای دانشگاههای غیردولتی و ۴۳ نماینده برای موسسات و پژوهشگاهها هستند.