تهران بزرگ - ایرنا - مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران گفت: حدود ۲۰۰ میلیارد تومان برای نگهداشت پل‌های عابر پیاده پایتخت در هفت ماه منتهی به مهر امسال هزینه شده است.

به گزارش ایرنا از شهرداری تهران، مسعود حق‌لطفی روز سه‌شنبه در خصوص اقداماتی که در راستای ایمنی پل‌های عابرپیاده انجام می‌شود، افزود: در چند مرحله این کار را انجام می‌دهیم، بخش اول شامل اورهال کردن یونیت‌های موجود است که نسبت به تعویض قطعات مکانیکی و الکتریکی اقدام می‌کنیم و تعویض قطعات و پوشش‌ها را داریم.

وی با اشاره به اینکه بحث نوسازی یونیت‌ها را نیز داریم، اظهار کرد: ۶۵ دستگاه را در گام اول هدف‌گذاری کردیم تا به امروز ۵۱ دستگاه روشن و تحویل شده است.

به گفته حق‌لطفی، ۱۰ دستگاه دیگر نیز در مرحله نصب و راه‌اندازی قرار دارند که حدود یک ماه طول می‌کشد تا این ۱۰ دستگاه به مرحله راه‌اندازی نهایی برسند. در خصوص ۴ دستگاه دیگر نیز پیگیر مجوزهای ترافیک و موارد دیگر هستیم که بتوانیم یونیت‌ها را جابه‌جا کنیم.

مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران تاکید کرد: در گام بعدی نیز پیش‌بینی کرده ایم که ۶۰ یونیت دیگر را به شرط تامین اعتبار هدف گذاری کنیم.

وی در خصوص نحوه نورپردازی پل‌های عابرپیاده یادآور شد: در پل‌های جدید نورپردازی به صورت لاین نوری است و در پل‌های قدیمی نیز نورپردازی به روش قدیمی است که فقط اورهال و رفع عیب می‌شوند.

به گزارش ایرنا و براساس اطلاعات موجود، در سطح شهر تهران ۸۰۰ پل و ۱۱۰ پل مکانیزه ساخته شده که این پل‌های مکانیزه دارای ۴۴۸ یونیت است که در سال گذشته حدود ۵۰ درصد پل‌های مکانیزه به دلیل عدم تامین تجهیزات و نقص فنی غیرفعال بود.

طرح ایمن‌سازی پله برقی پل‌های مکانیزه عابران پیاده در پایتخت همچنان ادامه دارد و امسال ۵۱ مورد از پل‌های مکانیزه عابران پیاده نوسازی شده و ۱۴ دستگاه دیگر نیز بزودی نوسازی می‌شود.

قرار است شهرداری تهران تا پایان این دوره از مدیریت شهری ۶۰ دستگاه دیگر از پل‌های مکانیزه را نوسازی کند.

اکنون ۸۰ درصد پل‌های برقی در پایتخت فعال و بدون نقص است و از ابتدای سال‌جاری تاکنون یونیت ۵۴ پله برقی در تهران نیز تعویض شده و یونیت ۱۴ پل هم در دست اجرا است.