همدان- ایرنا- معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان گفت: با وجود تمام خواص و مزایای نان کامل مردم باید در خرید حق انتخاب داشته باشند و افزایش تعداد واحدهای نان کامل باید با رضایت مردم همراه باشد.

به گزارش خبرنگار ایرنا ، سید مجتبی حسینی روز سه شنبه در جلسه شورای آرد و نان استان اظهار کرد: پراکندگی و جانمایی واحدهای پخت نان کامل در استان باید به درستی صورت گیرد و کسانی که تمایل به تهیه نان کامل ندارند به نان سفید دسترسی داشته باشند و برهمین اساس در توزیع و پراکندگی واحدهای پخت نان کامل باید بازنگری شود.

وی ادامه داد: ۱۵ نانوایی در نقاط مختلف شهر همدان از اول آذرماه امسال نان کامل پخت می کنند که این روند کمک بزرگی در راستای سلامتی شهروندان است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان با اشاره به اینکه هم اکنون آرد برای تهیه نان کامل از کارخانه ای در آشتیان استان مرکزی وارد می شود، ابراز امیدواری کرد که کارخانجات تهیه آرد در استان همدان بتوانند به زودی آرد با کیفیت برای تهیه نان کامل عرضه کنند که این مهم در دستور کار قرار دارد.

حسینی اظهار کرد: نان کامل با برخورداری از میزان سبوس بالا و ویتامین های گروه B مورد تایید و تاکید متخصصان تغذیه در ایران و جهان است.

وی ادامه داد: الصاق ویژگی ها و توصیف نان کامل باید در درب واحد خبازی نصب شود تا گرانی نان در جامعه متصور نشود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان اظهار کرد: با توزیع متوازن و پراکنده و با درنظر گرفتن رضایت مردم و واحد خبازی پخت نان کامل نوع نان لواش در دستور کار قرار گیرد.

حسینی افزود: در مناطقی که مردم آن محدوده تمایلی به خرید نان کامل ندارند باید نحوه پخت نان به حالت و روش قبل برگردد و نان سفید تولید کند زیرا نظر و رضایت مردم در اولویت است.

وی با بیان اینکه کیفیت نان کامل اصلا قابل مقایسه با نان سفید نیست تاکید کرد: نظارت مستمر بر کیفیت نان کامل توسط معاونت غذا و دارو و تعزیرات انجام شود و کیفیت و مزایای نان کامل به مردم اطلاع رسانی شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان گفت: اگر کیفیت نان با شاخص های استاندارد انطباق نداشته و سلامت مردم در خطر باشد بدون اغماض واحد پلمب می شود.

هیچ گونه کمبود نان در سطح استان وجود ندارد

حسینی افزود: کمبود نان در استان همدان وجود ندارد و سهم آرد کم نیست و واحدهای نانوایی که سهمیه آنها کم شده بدلیل فروش کم است که میزان فروش آنها از سامانه احصا شده است.

وی ادامه داد: کیفیت نان مورد مطالبه مردم است که باید توسط اتاق اصناف و اتحادیه آرد و نان به طور مستمر نظارت دقیق و بررسی شود تا رضایت مردم حاصل شود.

ارایه تسهیلات بدون سپرده به نانوایی ها

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان با اشاره به فعالیت هزار و ۸۶۱ نانوایی در استان افزود: نانواها جزو زحمت کش ترین اقشار اقتصادی جامعه هستند.

حسینی افزود: حساب بانکی نانوایی ها مربوط به بانک سپه است و برهمین اساس از محل گردش مالی آنها و میانگین حساب روزانه در بانک در راستای بهسازی و نوسازی واحدهای نانوایی، خرید تجهیزات و ایجاد زیرساخت‌های پدافندی تسهیلاتی تا سقف سه میلیارد ریال به هر واحد نانوایی اعطا می شود.

وی ادامه داد: این تسهیلات برای اولین بار در کشور در استان همدان با نرخ مصوب بانک مرکزی و بدون سپرده به واحدهای خبازی استان پرداخت می شود.