به گزارش ایرنا، رامین اسبقی روز سه شنبه در جمع فعالان حوزه گردشگری تبریز، تنوع و تعدد بی نظیر غذایی این شهر را فرصتی بسیار مطلوب و جذاب برای گردشگران دانست و افزود: می توان با تبلیغات مناسب و شناسایی این غذاها از طریق رسانه ها و به خصوص شبکه های اجتماعی، تبریز را به مقصدی ایدهآل برای توسعه گردشگری خوراک در ایران تبدیل کرد.
وی بر لزوم بهرهبرداری مناسب از ظرفیت گردشگری خوراک تبریز تاکید و اظهار کرد: تبریز با پیشینه فرهنگی و تاریخی بی مانند، ظرفیتهای ویژه و ناشناختهای در حوزه گردشگری خوراک دارد که میتوان با بهرهبرداری از این ظرفیتها این کهنشهر تاریخی را به عنوان مقصد علاقهمندان به گردشگری خوراک معرفی کرد.
اسبقی با بیان اینکه گردشگری خوراک به عنوان مکمل سایر حوزههای گردشگری نظیر گردشگری تاریخی، فرهنگی و طبیعتگردی عمل کرده و فرصت ایجاد بستههای متنوع گردشگری را فراهم می سازد، یادآور شد: ترکیب تجربه غذاهای سنتی با بازدید از جاذبههای تاریخی در حوزه گردشگری متمایز و بهیادماندنی برای گردشگران خواهد بود.
وی گردشگری خوراک را عاملی مهم در رونق اقتصادی دانست و افزود: گردشگری خوراک به دلیل ارتباط مستقیم با صنایع غذایی، خدمات رستورانی و تجربههای بومی میتواند به رشد اشتغال، حمایت از تولیدکنندگان محلی و معرفی هویت فرهنگی شهر کمک شایانی کند.
اسبقی بر الزامات استفاده بهینه از ظرفیت غذاهای تبریز تاکید کرد و گفت: برای استفاده بهینه از این ظرفیت، توسعه زیرساختهای مرتبط، برگزاری رویدادهای بینالمللی و معرفی غذاهای تبریز در سطح جهانی ضروری است.
وی همکاری بین دستگاههای مرتبط و بخش خصوصی به منظور زمینهسازی تحقق توسعه و رونق گردشگری خوراک تبریز را خواستار شد.