تهران- ایرنا- رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان با اشاره به پذیرش ۱۲۰ اثر از هزار و ۶۶۵ اثر دریافتی دبیرخانه پویش اثرگذاری به وقت مقاومت از برگزاری آیین پایانی در روزهای هشتم و نهم آذر خبر داد.

به گزارش ایرنا از وزارت آموزش و پرورش، الهام یاوری روز چهارشنبه در این باره اظهار داشت: پویش اثرگذاری به وقت مقاومت با محوریت پیوند تمدنی ایران و لبنان، معرفی چهره واقعی رژیم صهیونیستی، استکبار ستیزی به عنوان یک حرکت تمدنی در جبهه مقاومت و بررسی شخصیت‌های اثرگذار جهان اسلام، به ویژه شهید سیدحسن نصرالله، پس از شهادت سید شهدای مقاومت آغاز شد که با استقبال گسترده دانش‌آموزان مواجه شد.

وی افزود: این پویش به همت سازمان ملی استعدادهای درخشان و به پیشنهاد و همکاری دبیرخانه اداره استعدادهای درخشان استان خراسان رضوی، با هدف آشنایی و استفاده از ظرفیت دانش‌آموزان در جهاد تبیین، روشنگری تحریف تاریخ، بیان صریح حقایق و زدودن غبار آلام از سیمای مظلومان در مهر و آبان امسال به صورت کشوری و در قالب کارسوق پویش برگزار شد.

وی ادامه داد: دانش آموزان آثار خود را در قالب نماهنگ، پادپخش (پادکست) و نامه به دانش آموزان جهان، دولت‌ها، شخصیت‌های جهانی و سازمان‌های بین‌المللی، با زبان‌های عربی، انگلیسی و فرانسه ارسال کردند.

یاوری خاطر نشان کرد: پویش اثرگذاری به وقت مقاومت که با استقبال پرشور دانش‌آموزان سمپادی‌ جریان‌ساز مواجه شد، حرکتی نو و تازه در مسیر جبهه مقاومت و مشارکت در بازتاب صدای حق طلبی دانش‌آموزان و فریاد آنها بود که از طریق قدرت قلم آنها به نمایش گذاشته شد.

معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به تعداد دانش آموزان شرکت کننده در این پویش گفت: در این پویش هزار و ۶۶۵ نفر از دانش آموزان حضور فعال داشتند و پیام خود را به جهانیان اعلام کردند.

یاوری ادامه داد: این پویش و حرکت‌های ارزشمند مشابه آن می‌توانند، بستری مناسب برای تربیت نسلی باشد که با آگاهی از تاریخ و هویت خود، به‌عنوان سفیران عدالت و مقاومت در صحنه‌های بین المللی حاضر شوند.

وی ابراز امیدواری کرد که با ادامه اینگونه فعالیت‌ها، شاهد رشد و شکوفایی بیشتر استعدادهای دانش‌آموزان و تقویت روحیه مقاومت و عدالت‌خواهی در آنان باشیم.

آیین اختتامیه این پویش در روزهای هشتم و نهم آذر ۱۴۰۳ در جوار حرم امام هشتم، حضرت علی بن موسی الرضا (ع) با حضور نفرات برگزیده برگزار می‌شود.

به گزارش ایرنا، تعداد کل آثار ارسال شده هزار و ۶۶۵ اثر است که ۱۲۰ اثر پذیرفته شد؛ همچنین در این میان به زبان‌های عربی، انگلیسی و فرانسوی هم آثاری ارسال شده است.