همدان- ایرنا- مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی همدان گفت: ۸۱ درصد تعهد اشتغال استان طی هشت ماه امسال بر مبنای میزان اشتغال ثبت‌ شده در سامانه رصد محقق شد.

یوسف شعبانی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با تشریح آخرین وضعیت ثبت فرصت های شغلی توسط دستگاه های اجرایی استان در سامانه رصد اظهار کرد: تعهد اشتغال امسال ۱۷ هزار و ۶۶۹ نفر است که تاکنون ۱۴ هزار و ۳۰۹ شغل ایجاد، در سامانه رصد ثبت شده است.

وی ادامه داد: هفت هزار و ۵۴۹ فرصت شغلی از کل تعهد اشتغال استان به فارغ التحصیلان دانشگاهی اختصاص دارد که تاکنون ۲ هزار و ۲۰۱ فرصت شغلی این افراد معادل ۳۰ درصد تعهد اشتغال فارغ التحصیلان محقق شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی همدان ادامه داد: براساس آمارهای تامین اجتماعی ماهیانه حدود هزار نفر نیروی کار جدید افزوده می شود اما اشتغال طرح های کارفرمایی در سامانه ملی رصد ثبت نشده و فعلا اشتغال های خرد و خود اشتغالی وارد سامانه شده است.

شعبانی اظهار کرد: شهرستان‌ های رزن با صددرصد، کبودرآهنگ و فامنین با ۹۳ درصد و بهار با ۹۲ درصد عملکرد نسبت به تعهد بیشترین اشتغال را در بین شهرستان‌ها دارد و عملکرد اشتغال در شهرستان های درگزین و اسدآباد، ۸۷ و ۸۴ درصد ثبت شده است.

وی ادامه داد: کمترین عملکرد اشتغال ایجاد شده در شهرستان‌های همدان با ۶۹ درصد، تویسرکان با ۷۳ درصد و ملایر با ۷۶ درصد ثبت شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی همدان با بیان اینکه تاکنون عمده اشتغال ثبت شده خود اشتغالی نهادهای حمایتی و خرد بوده است،افزود: اشتغال سال جاری در واحدهای صنعتی، پوشاک، صنایع دستی، کشاورزی، ارشاد اسلامی، صنایع چوب و صنعت و معدن ایجاد شده و تمامی مشاغل ایجاد شده قابلیت راستی آزمایی دارند.

۷۹۰ همدانی از طریق مراکز کاریابی صاحب شغل شدند

مدیرکل اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی همدان گفت: در حال حاضر فرصت های شغلی مناسب و قابل توجهی در واحدهای تولیدی استان وجود دارد که آنها را علاوه بر کاریابی ها در اختیار مراجع و نهادهای مختلف قرار داده ایم تا به جوانان جویای کار معرفی کنند.

این مسوول همچنین گفت: ۷۹۰ نفر از افراد جویای کار از طریق مراکز کاریابی استان امسال مشغول به کار شدند.

شعبانی افزود: اشتغالزایی و کاهش نرخ بیکاری در اولویت کار و برنامه‌ریزی‌های کلان اقتصادی است و این راهبرد مهم با جدیت توسط مسوولان پیگیری می‌شود.

وی با بیان اینکه سه مرحله نظارت و صحت سنجی نسبت به مشاغل ایجاد شده در سامانه مربوطه صورت می‌گیرد،گفت: در مرحله اول از سوی وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی پیامکی جهت مراجعه به سامانه استعلام شغلی برای مشاهده داده ثبت شده مجری ارسال می‌ شود و در مرحله دوم تماس با شاغل و در مرحله سوم نظارت بازرسان به‌صورت حضوری انجام می‌شود.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی همدان گفت: سامانه رصد اشتغال با هدف تحقق منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی در زمینه اشتغال و دستور رییس جمهور برای جلوگیری از انحراف تسهیلات اشتغال و خدمات‌رسانی به متقاضیان و جویندگان کار ایجاد شده است.