ایرنا- مهندس امین ابراهیمی در جریان برپایی بیست و یکمین نمایشگاه بین المللی متالوژی(ایران متافو) در تهران در گفتگو با خبرنگاران رسانه های جمعی خاطرنشان کرد چنانچه اصلاح قانون در حوزه بازار توافقی ارز اتفاق بیافتد ۲ تا ۳ هزار میلیارد تومان ناشی از اختلاف ارز نیمایی و آزاد به سرجمع سود شرکت فولاد خوزستان در سال جاری افزوده خواهد شد ولی این منوط به اصلاح قانون است.
وی تلاش برای تولید پایدار در ۳۰ سال آینده در شرکت فولاد خوزستان را، تفکر و رویکرد اساسی مدیریت این شرکت بیان کرد و افزود:این شرکت تا سه دهه آینده باید فعالیت داشته و سهمی در اشتغال، تولید ناخالص ملی و ارتقای سطح زندگی مردم خوزستان بخصوص مناطق پیرامونی داشته باشد.
تولید ۶۵۰هزار تُن در شرکت فولاد خوزستان در ۲ ماه اخیر با کاهش محدودیت های انرژی
مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان گفت: در ماههای مهر و آّبان امسال با وجود اینکه دربرق و گاز محدودیت نسبی داشتیم بیش از ۶۵۰هزار تُن فولاد در این شرکت تولید شد که حدود ۵۰درصد حجم کل تولید فولاد در نیمه نخست سال ۱۴۰۳ بوده است.
مهندس ابراهیمی خاطرنشان کرد:اگر امسال محدودیت انرژی نداشتیم شرکت فولاد خوزستان، رکورد چندین ساله تولید را ثبت می کرد چون مجموعه شرکت، دربهترین شرایط آماده بکاری قرار داشت.
وی گفت:امسال بدلیل ناترازی انرژی در کشور، محدودیت های برق برای صنایع کشور از جمله فولاد خوزستان اعمال شد و این محدودیت ها آسیب های جدی به صنعت فولاد وارد کرد.
به گفته وی نیاز صنعت فولاد کشور، ۵۵۰۰ مگاوات است که شرکت های فولادی کشور ۴۰۰۰ مگاوات برق را تولید می کنند و بقیه نیازبرق از شبکه سراسری تامین می شود.
مهندس ابراهیمی افزود:چون اولویت تامین برق، برای مصارف خانگی و مردم است، محدودیت برق برای همه صنایع از جمله صنعت فولاد کشور اعمال شد و گریزی از آن نبود.
مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان درادامه گفت: در سه ماهه امسال بدلیل محدودیت انرژی و قطع برق، تنها ۷ درصد ظرفیت تولید در شرکت فولاد خوزستان محقق شد که امیدواریم در نیمه دوم امسال با تامین پایدار برق، شرایط تولید کاملا" دگرگون و متفاوت شود.
سهم پنح درصدی تولید ناخالص ملی و ۲۰درصدی اشتغال کشور در صنعت فولاد کشور
مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان با بیان اینکه صنعت فولاد، یک صنعت ساز و در ردیف صنایع مادر محسوب می شود بیان کرد:تقریبا" پنج درصد تولید ناخالص ملی و ۲۰درصد اشتغال کشور مربوط به صنعت فولاد کشور است.
وی گفت: بنابراین این صنعت مهم به عنوان پیشران اقتصاد کشور، باید مورد توجه جدی قرار گیرد و موانع و چالش های آن که مهمترین آن تامین پایدار برق و گاز است از پیش رو برداشته شود تا به اهداف بلند مدت در تولید و اشتغال برسد.
سهم ۵۰درصدی صادرات در شرکت فولاد خوزستان
مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان گفت: این شرکت هم اکنون ۵۰درصد تولید فولاد خود را به صادرات اختصاص داده است که از این حیث نقش مهمی در تامین ارز مورد نیاز کشور دارد.
مهندس ابراهیمی افزود: ارز حاصل از صادرات در شرکت فولاد خوزستان را به صورت نیمایی عرضه می کنیم که اختلاف آن با نرخ ارز آزاد حدود ۳۰درصد است.
وی ابراز امیدواری کرد با اصلاح قانونی که در حوزه بازار ارز توافقی اتفاق خواهد افتاد عایدی و سود ناشی از اختلاف ارز نیمایی و آزاد وارد چرخه شرکت شود.
مسئولیت های اجتماعی و محیط زیست ۲ اولویت کاری شرکت فولاد خوزستان
مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان عمل به مسئولیت های اجتماعی و بهبود شرایط زیست محیطی را ۲ اولویت مهم و کاری این شرکت بیان کرد و گفت: شرکت فولاد خوزستان به عنوان یک وظیفه برای بهبود زندگی مناطق پیرامونی و اشتغال و مسایل رفاهی تلاش کرده و خواهد کرد.
ابراهیمی در ادامه گفت:امیدواریم ضمن اشتغال پایدار در مناطق پیرامونی، سالانه یک هزار نفر را به مجموعه شرکت فولاد خوزستان اضافه کنیم.
وی تداوم فعالیت باشگاه فرهنگی ورزشی فولاد خوزستان، ساخت جاده دسترسی به روستای قلعه چنعان و راه اندازی درمانگاه در این روستا را تنها بخش کوچکی از مسئولیت های اجتماعی شرکت فولاد خوزستان بیان کرد.
تعریف ۲۱۰۰ میلیارد تومان پروژه زیست محیطی درشرکت فولاد خوزستان
مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان گفت: تاکنون پروژه های زیست محیطی به ارزش ۲۱۰۰ میلیارد تومان توسط این شرکت انجام شده است. ابراهیمی پروژه زیست محیطی "وین فنسینگ " را یک پروژه منحصربفرد در خاورمیانه توصیف و ابراز امیدواری کرد این پروژه تا پایان امسال در شرکت فولاد خوزستان به بهره برداری برسد.
وی گفت: با بهره برداری از این پروژه زیست محیطی ۱۲ درصد از حجم گردوغبار در شرکت فولاد خوزستان کاسته خواهد شد.
مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان با بیان اینکه پروژه "وین فنسینگ" مورد توجه و تشویق سازمان حفاط محیط زیست کشور قرار گرفته است از اصحاب رسانه های ملی و استان خوزستان خواست از این پروژه زیست محیطی بازدید کنند.
به گزارش خبرنگار ایرنا، بیست و یکمین نمایشگاه بینالمللی متالورژی (ایران متافو) با حضور محمد آقاجانلو معاون وزیر صمت و رئیس هیات عامل ایمیدرو، امین ابراهیمی مدیرعامل فولاد خوزستان و جمعی از مسئولان و فعالان حوزه صنعت فولاد و معدن صبح روز شنبه سوم آذرماه ۱۴۰۳ در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران آغاز بهکار کرد.
در روز اول نمایشگاه غرفه گروه فولاد خوزستان پذیرای معاون وزیر صمت و رئیس هیات عامل ایمیدرو، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صمت، مسئولان و فعالان حوزه صنعت و معدن کشور و مدیران عامل شرکت های فولادی و معدنی و اصحاب رسانه بود.
غرفه گروه فولاد خوزستان در سالن ۳۸B از سوم تا ششم آذرماه از ساعت ۹ الی ۱۷ پذیرای بازدیدکنندگان بود.
در این نمایشگاه شرکتهای صنعتی داخلی و بینالمللی، محصولات و قابلیتهای فنی و نوآوریهای خود را به بازدیدکنندگان عرضه کردند و از تعامل با دستاندرکاران صنعت و فرصتهای موجود بهره گرفتند.