به گزارش ایرنا، علی دهقانی چهارشنبه در نشست شورای قضایی استان با موضوع «بررسی ترک فعلهای صورت گرفته در جمعآوری گازهای فلرهای نفتی» بیان کرد: این شورا از جایگاه حاکمیتی برخوردار است که دستگاههای نظارتی اعضای آن هستند که موضوعات مهم از جمله حفظ محیط زیست و سلامت عمومی مردم را به دقت بررسی می کند.
رییس کل دادگستری خوزستان ادامه داد: اداره کل بازرسی و دادستان استان به عنوان مدعی العموم حق ورود به موضوع ترک فعل مدیران در انجام وظایف را دارند و در صورت نیاز پرونده قضایی تشکیل شود.
وی ادامه داد: مشکلات و مسائل استان باید با نگاه تخصصی دنبال و تعیین تکلیف شوند تا حقوق مردم رعایت شود.
دهقانی با تاکید بر تسریع در جمعآوری گازهای مشعل در خوزستان گفت: صنایع استان تا زمانی که به استانداردهای تعیین شده در قانون هوای پاک و همچنین برنامه توسعه هفتم نرسیده باشند؛ مکلف به پرداخت عوارض آلایندگی هستند
تثبیت مالکیت در حاشیه شهرهای خوزستان
رئیس کل دادگستری استان در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به اقدامات اداره کل ثبت اسناد و املاک استان در حدنگاری و صدور اسناد افزود: حاشیه نشینی نوعی سکونتگاه غیررسمی است ،ساکنان در این مناطق سند رسمی ندارند و برای رسمیت بخشیدن به سکونت در این مناطق باید اقدامات لازم انجام شود.
لزوم رفع نقاط حادثهخیز خوزستان
دهقانی همچنین خواستار توجه بیشتر اعضای شورای قضایی و شورای پیشگیری استان به مسئله تصادفات جادهای و رفع نقاط حادثهخیز شد و گفت: بخشی از تصادفات مربوط به خطای انسانی است که نیاز به آموزش و به ویژه بازآموزی رانندگان دارد.
وی ادامه داد: بخش قابل توجهی از تصادفات نیز به دلیل وجود نقاط حادثهخیز، نبود روشنایی کافی و کمبود علائم راهنمایی و رانندگی و دوربین کنترل سرعت است که باید در این خصوص نیز تدابیر ویژه اندیشیده شود.
به گزارش ایرنا، مدیر کل حفاظت محیط زیست خوزستان با اشاره به اینکه ۳۷۸ فلر نفتی فعال در مناطق نفت خیز جنوب وجود دارد گفت: از این تعداد ۳۵۰ فلر نفتی نیز در استان خوزستان فعال است.