به گزارش ایرنا، واشنگتن ادعا می کند که نیکلاس مادورو، رئیسجمهور ونزوئلا در انتخابات مرتکب تخلف شده و پیروز نشده است و مقامات آمریکایی آن را تخریب هنجارهای دموکراتیک توصیف کردند.
واشنگتن همچنین ادعا می کند که ادموندو گونزالس، رهبر مخالفان ونزوئلا در انتخابات پیروز شده و از او به عنوان رئیس جمهور منتخب یاد می کند.
وزارت خزانه داری آمریکا روز چهارشنبه به وقت محلی اعلام کرد که این افراد بر اساس فرمان اجرایی (E.O.) ۱۳۶۹۲ اصلاح شده، به دلیل داشتن مقام فعلی یا سابق دولت ونزوئلا تحریم می شوند. آنها از دستورات مادورو برای سرکوب جامعه مدنی در تلاشهای او برای اعلام خود به عنوان برنده انتخابات ریاستجمهوری ونزوئلا در ۲۸ ژوئیه حمایت کردهاند و اراده اکثریت قاطع رایدهندگان ونزوئلا که ادموندو گونزالس اوروتیا را به عنوان رئیسجمهور بعدی خود انتخاب کردند، نادیده گرفتهاند.
وزارت خزانه داری آمریکا مدعی شد: پس از انتخابات، نیروهای امنیتی ونزوئلا به طور خودسرانه حامیان اپوزیسیون را دستگیر، اعتراض ها را با خشونت سرکوب و افراد را از حق تجمع مسالمت آمیز محروم کرده اند. این تاکتیک ها همچنین شامل صدور حکم بازداشت غیرموجه علیه رئیس جمهور منتخب ادموندو گونزالس اوروتیا بود که باعث خروج او از ونزوئلا شد.
بردلی تی اسمیت معاون سرپرست وزارت خزانه داری در امور تروریسم و اطلاعات مالی گفت: «اقدامات سرکوبگرایانه مادورو و نمایندگانش در پی انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا تلاشی مذبوحانه برای خاموش کردن صدای شهروندان این کشور است».
او مدعی شد: ایالات متحده آمریکا به افشا کردن اسامی کسانی که به دنبال استفاده از خشونت و ارعاب برای تضعیف حکومت دموکراتیک و اعمال مشروع آزادی بیان هستند، ادامه خواهد داد.
یک مقام دولت آمریکا نیز در گفتگو با خبرنگاران مدعی شد: «این تحریم ها صرفاً برای پاسخگو کردن نیکلاس مادورو نیست. مقاماتی که بر اساس تاکتیکهای سرکوبگرانه برای حفظ رژیم وی اقدام غیرقانونی میکنند نیز شامل این تحریمها خواهند شد.»
در ماه سپتامبر، دولت ونزوئلا گزارش حقوق بشر سازمان ملل در مورد سرکوب مخالفان سیاسی و کودکان در پی انتخابات را رد کرد و گفت که این نشانه زورگویی علیه ونزوئلا است.
این مقام آمریکایی گفت که واشنگتن همچنین محدودیت های صدور روادید را برای چندین مقام مرتبط با مادورو اعمال خواهد کرد.