کرمان - ایرنا - استاندار کرمان گفت: تلاش می کنیم شرایط خوبی برای کمک خیران و واحدهای صنعتی و معدنی استان فراهم کنیم تا پروژه نیمه‌تمام بیمارستان ۲۰۵ تختخوابی شهرستان بم تامین اعتبار شود.

به گزارش ایرنا، محمدعلی طالبی صبح روز پنجشنبه با حضور در محل پروژه نیمه تمام بیمارستان در حال تاسیس ۲۰۵ تختخوابی بم خواستار حمایت از تکمیل این پروژه شد و افزود: ما نیز این پروژه را تجهیز می کنیم.

وی اظهارامیدواری کرد که این طرح باوجود حمایت‌های متولیان و خیران تا ۲ سال آینده تکمیل و بهره برداری شود.

استاندار کرمان ادامه داد: نماینده مردم شهرستان های شرقی استان کرمان در مجلس شورای اسلامی نیز در بودجه ۱۴۰۴ این پروژه را ببیند زیرا این طرح باید زودتر تکمیل شود.

وی اظهار داشت: آمار تعداد بیمه شدگان بم بالا و ۱۰۲ هزار نفر است که جا دارد به همین تناسب خدمات درمانی در این شهرستان نیز گسترش یابد.

نماینده مردم شهرستان های شرقی استان کرمان در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: استان کرمان یکهزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای این پروژه اختصاص دهد و مسایل تسهیلات را ما دنبال می کنیم که ساختمان تا ۲۴ ماه آینده تکمیل شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بم نیز در این نشست گفت: مطالعات بیمارستان از سال ۹۰ آغاز و عملیات اجرایی این پروژه با هدف جایگزینی بیمارستان امام خمینی(ره) که در زلزله تخریب شد، آغاز شده است.

علی صدیقی افزود: سال ۹۶ ضمن کلنگ زنی، پیمانکار این پروژه انتخاب شد و پیمانکار به علت مشکلاتی در سال ۱۴۰۰ تغییر کرد؛ این طرح تاکنون فقط ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی با بیان اینکه در سفر استانی رییس جمهور شهید پنج هزار میلیارد ریال از محل اعتبارات برنامه بودجه و وزارت بهداشت برای این پروژه مصوب شد که از این میزان یکهزار میلیارد ریال محقق و مابقی این منابع محقق نشده گفت: با وجود ردیف بودجه کم سال ۱۴۰۲، کارهای خوبی طی این سال ها انجام شده است.

این مسئول افزود: با زلزله سال ۱۳۸۲ زیرساخت های ما نابود شد و نتوانستیم همراه با کشور پیشرفت کنیم؛ درعین حال رشد جمعیتی امسال ما بالاتر از کشور و به میزان ۲.۳۴ درصد بوده است.

صدیقی همچنین با اشاره به اینکه پدیده قاچاق سوخت و اتباع خارجی باعث شد که فشار زیادی روی بیمارستان پاستور بم وارد شود و گاهی ۱۰۰ درصد ظرفیت آن تکمیل است تصریح کرد: نارضایتی‌هایی به علت کمبود تخت بیمارستان در شهرستان بم داریم و روزانه ۲۰۰ تا ۳۰۰ نفر از مردم ما مجبور هستند به بیمارستان های مرکز استان مراجعه کنند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بم تاکید کرد: سرانه تخت بیمارستانی کشور ۱.۸ درصد است در حالی که این آمار در شهرستان بم روی ۱.۲ درصد قرار دارد و برخی استان ها به ۲.۵ درصد رسیده اند.

وی یادآور شد: کارگروه کمبود تخت بیمارستانی را تشکیل دادیم و از محل گردش مالی صنایع خودروسازی توانستیم وام به بیمارستان ها پرداخت کنیم که سه هزار میلیارد ریال از محل صنایع وام به این پروژه تزریق می شود در حالی که این پروژه برای تکمیل به هشت هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.

استاندار کرمان در جریان سفری یک روزه صبح امروز وارد شهرستان بم شد.