به گزارش ایرنا از روابطعمومی استانداری هرمزگان، مهدی دوستی چهارشنبه شب(هفتم آذرماه) در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان هرمزگان، با اشاره به ابلاغ دولت موضوع تکمیل اطلاعات عملکردی دستگاههای اجرایی و مدیران در سامانه منتاک، اظهار کرد: در این سامانه عملکرد استان، شهرستانها و دستگاههای اجرایی به صورت مجزا ارزیابی خواهد شد و مدیران باید اهتمام داشته باشند تا با ثبت آمار و اطلاعات دقیق عملکردی رتبه نخست هرمزگان در سه سال اخیر را حفظ کنند.
وی افزود: همه دستگاهها باید برش تخصصی خود از برنامه هفتم توسعه را تهیه و به برنامه اجرایی تبدیل کنند تا به عنوان نقشه راه از آن استفاده کرده و با تعریف ساختار مدیریت پروژه برای هدایت و با جذب سرمایهگذار برای تامین مالی تلاش دوچندانی داشته باشند تا استان به اهداف مشخص شده نزدیکتر شود.
استاندار هرمزگان با اشاره به ضرورت جذب سرمایهگذار در توسعه استان، گفت: طی سال گذشته تمام اعتباراتی که از تمام محلها به استان هرمزگان تخصیص یافته است، افزونبر ۳۰ هزار میلیارد ریال بوده؛ در حالی که فقط یک پروژه سرمایهگذاری به تنهایی ۳۰ هزار میلیارد ریال منابع به استان آورده است و برای ساماندهی فاضلاب بندرعباس بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال و برای درمان از محل مسئولیتهای اجتماعی ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار جذب کردهایم؛ بنابراین با علم بر اینکه تغییرات اساسی در استان فقط ازطریق جذب سرمایه رقم خواهد خورد همه باید با جدیت تمام در این مسیر حرکت کنند.
دوستی ادامه داد: مهمترین کاری که باید انجام دهید این است که فرصتهای سرمایهگذاری استان را تبدیل به یک بستهی اقتصادی کرده و همراه با مطالعات اقتصادی و کلیه مجوزها به سرمایه گذاران ارائه کنید.
وی بر اولویتبندی تعریف پروژهها در استان نیز تاکید کرد و گفت: باید پروژههایی که اجرا میشود با محوری مردم و منجر به افزایش سرمایه اجتماعی نظام شود و مسئله محور باشد.
نماینده عالی دولت در هرمزگان، افزود: با همت همهی مدیران، بیش از هزار تخت بیمارستانی در استان در دست احداث است که در مراحل پایانی قرار دارند و برای ارتقای وضعیت بهداشت و درمان در مناطق محروم استان، تسهیلاتی را در اختیار پزشکانی قرار دادهایم که حاضر شدند در مناطق محروم مطب یا کلینیک دایر کنند.
وی عنوانکرد: چالش زیست محیطی ورود فاضلاب آلوده به خلیجفارس به صورت کامل حل شده و ادامه کار برای کاهش شوری به آب موردنیاز صنعت است حتی شوری پساب فعلی فاضلاب یک پنجم شوری آب دریا است و فقط برای استفاده در صنایع باید متناسب سازی شود.