به گزارش ایرنا از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه، مرتضی عباسی روز پنجشنبه در نشست کمیته اجرایی برنامه غربالگری بینایی و شنواییسنجی نوزادان و کودکان سه تا پنج سال افزود: ٣٣٠ نفر از مجموع کودکان غربالگری شده به اپتومتریست (بینایی سنج) ارجاع داده شدند.
وی با بیان اینکه بینایی عنصر مهمی برای یادگیری و رشد در کودکان است، بیان کرد: کودکانی که با مشکلات بینایی دستوپنجه نرم میکنند، ممکن است در کارهایی مانند خواندن، نوشتن و ورزش کردن، دچار مشکل شوند.
رییس مرکز بهداشت تربت حیدریه با اشاره به غربالگری شنوایی سنجی در تربت حیدریه ادامه داد: ۲ هزار و ۴۵۵ نفر از کودکان سه تا پنج ساله از ابتدای سال جاری تاکنون در تربت حیدریه غربالگری شنوایی شدند که از این تعداد ۱۴۷ نفر به سطح دو ارجاع داده شدهاند و برای ۵۶ کودک آزمایشهای کامل شنوایی انجام شده است.
عباسی گفت: کمشنوایی و ناشنوایی کودکان منجر به اختلال در رشد زبان و یادگیری آنها میشود.
کمیته اجرایی برنامه غربالگری بینایی و شنواییسنجی نوزادان و کودکان سه تا پنج سال در تربت حیدریه با هدف بررسی و رفع چالشهای موجود در این زمینه و تمدید تفاهمنامه بین مرکز بهداشت و اداره بهزیستی این شهرستان برگزار شد.
دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه، به ۳۸۰ هزار نفر جمعیت سه شهرستان تربتحیدریه، زاوه و مهولات واقع در جنوب استان خراسان رضوی خدمات میدهد که از این تعداد ۱۸۷ هزار و ۱۷ نفر در نواحی روستایی سکونت دارند.
مرکز شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربتحیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.