شهرکرد- ایرنا- نخستین نمایشگاه پوشاک ایرانی، اسلامی با عنوان "فردُخت" روز پنجشنبه با هدف ترویج پوشش عفیفانه در فرهنگسرای شهرکرد گشایش یافت.

به گزارش خبرنگار ایرنا، فرمانده سپاه قمر بنی‌هاشم(ع) چهارمحال و بختیاری در آیین گشایش این نمایشگاه و تجلیل از برترین‌های جشنواره "فردُخت" این استان اظهار داشت: دشمن همواره درصدد تضعیف هویت مردم کشور و تغییر در ارزش‌ها و فرهنگ ما است و یکی از مهمترین ابزارهایی که در این راستا از آن استفاده می‌کند، تغییر در نوع پوشش مردم به ویژه بانوان جامعه است.

سردار علی‌محمد اکبری افزود: بین ۳۵ تا ۴۰ سال طول کشید تا دشمن بتواند در نوع پوشش ما نفوذ کند و این کار را از نوع پوشش نوجوانان شروع کرد از همین رو بازگشت به هویت ایرانی اسلامی یک ضرورت برای جامعه ما به شمار می‌رود.

وی با تاکید بر اینکه فرهنگ ایرانی جدای از اسلام نیست تصریح کرد: پوشش اصیل ایرانی همان پوشش مدنظر اسلام و پیامبر گرامی(ص) است و جدایی بین آنها وجود ندارد.

فرمانده سپاه قمر بنی‌هاشم(ع) چهارمحال و بختیاری با انتقاد از اینکه در بازار امروز کشور و استان پوشاک متناسب با فرهنگ ایرانی، اسلامی کمتر عرضه می‌شود افزود: زن مسلمان و مومن ما در بازار نمی‌تواند لباس مناسبی مبتنی بر عفاف و حجاب پیدا کند و این یک آسیب جدی برای جامعه اسلامی به شمار می‌رود.

اکبری ادامه داد: در وصیتنامه شهدا به بحث عفاف و حجاب به طور گسترده پرداخته شده است و اگر بخواهیم پیرو راه و سیره شهدا باشیم باید در خصوص عفاف و حجاب حساسیت ویژه‌ای به کار گیریم.

وی با تاکید بر اینکه حجاب مختص بانوان نیست و مربوط به مردان جامعه اسلامی نیز می‌شود، اظهار داشت: باید تلاش کرد تا پوششی به زنان و مردان جامعه ارائه شود که هم از یک سو تولید داخل بوده و هم از سوی دیگر متناسب با فرهنگ و هویت ملی و با قیمت مناسب تهیه شده باشد.

فرمانده قمر بنی‌هاشم(ع) سپاه چهارمحال و بختیاری یادآور شد: برای ترویج پوشش و حجاب ایرانی اسلامی می‌طلبد تا همه دستگاه‌ها همکاری و مشارکت کنند و در این میان مراکز علمی و آموزشی نیز در تولید طرح‌های ملی و متناسب با فرهنگ بومی نقش مهمی دارند.

اکبری با بیان اینکه عرضه گسترده لباس‌های متناسب با فرهنگ غربی در بازار کشور از اقدامات دشمن است افزود: اگر بخواهیم با این تهدید جدی مقابله کنیم می‌طلبد تا لباس‌های ایرانی اسلامی با کیفیت و با قیمت مناسب به مردم عرضه کنیم.

به گزارش ایرنا، در این نمایشگاه ۵۲ لباس با طراحی‌های ایرانی اسلامی از سوی طراحان و دوزندگان استان به نمایش گذاشته شد و در نهایت به انتخاب داوران ۶ اثر در ۲ بخش دوخت و طراحی انتخاب و به پنجمین جشنواره پوشش ایرانی اسلامی کشور راه پیدا کردند.

ملیحه زمانیان، مرضیه نکویی، ویدا دارابی، محمدثه قوامی‌فر، شقایق احمدی، نگین رییسی، ثریا ملاحسنی، مهسا بهرامی در این جشنواره به عنوان افراد برگزیده و شایسته تقدیر تجلیل شدند.