به گزارش خبرنگار ایرنا، حمید ملانوری شمسی روز پنجشنبه در نشست هنرمندان و فعالان برجسته صنایع دستی افزود: صحبت از پایتخت و تمدن در همدان در حالی است که صنایع دستی شاخه بزرگ این تمدن است.
استاندار همدان هنر را فن انتقال پیام به دیگر انسانها خواند و تاکید کرد: هنر صنایع دستی سرمایه بزرگی است که در اختیار ما قرار گرفته است که وظیفه داریم آن را توسعه دهیم و امانت دار خوبی برای آن باشیم.
وی با اشاره به اینکه در بسیاری از طرحهای توسعه به مشکلات زیست محیطی برمی خوریم، اضافه کرد: این در حالی است که همه برای محیط زیست و زندگی سالم تلاش می کنیم.
ملانوری شمسی با بیان اینکه همه معتقد به توسعه پایدار هستند، تصریح کرد: استفاده بهره ورانه از منابع با شرط ماندن برای نسل های آینده است.
وی اظهار امیدواری کرد: نشستی بزودی با حضور نمایندگان صنایع دستی، شهرداری و دستگاههای اجرایی برای تدوین نقشه توسعه صنایع دستی استان برگزار می شود.
استاندار همدان گفت: بدون فعالیت بخش خصوصی امکان ماندگاری دیگر بخش ها ممکن نیست اگر می خواهیم محیط سالم داشته باشیم باید با هم باشیم و تقسیم منافع کار و شود.
وی تاکید کرد: باید برای بخش خصوصی منافعی در فعالیت های هنری تعریف شود تا امید به تلاش بیشتر داشته باشد.
ملانوری شمسی ادامه داد: برکت در کار اقتصادی و فرهنگی این است که با خیرخواهی باشد و باید خیر و موفقیت یکدیگر را بخواهیم.
وی اضافه کرد: در موضوع صنایع دستی استانداری و دیگر دستگاههای اجرایی در کنار هنرمندان خواهند بود.
استاندار همدان با بیان اینکه اماکن ادارات و فضاهایی دولتی که امکان دارد می تواند در اختیار صنایع دستی قرار می گیرد از مدیر کل میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی استان خواست پیگیری کند تا امکان برگزاری نمایشگاه صنایع دستی فراهم شود.
به گزارش ایرنا، براساس آخرین آمار شمار فعالان و هنرمندان صنایع دستی در استان به ۵۱ هزار نفر رسیده که در ۸۶ رشته فعالیت میکنند.