خدایار باقری روز شنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: از مجموع ۲۱ هزار میلیارد ریال اوراق اسلامی تخصیص یافته به چهارمحال و بختیاری ۱۷ هزار میلیارد ریال آن در بخش راهسازی و چهار هزار میلیارد ریال نیز به بخش راهآهن اختصاص داده میشود.
وی اظهار داشت: در زمان حاضر ۱۷ هزار میلیارد ریال از از سرجمع این اعتبار تخصیص یافته است که انتظار میرود طی ماه جاری و ماه آینده جذب شود.
مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری گفت: تلاش میشود با این اعتبار روند اجرای مهمترین محورهای ارتباطی استان از جمله محور شهرکرد - شلمزار، شهرکرد - فارسان - دشتک و مسجد سلیمان، فرخشهر - دزک - سهراهی خراجی - ناغان و کارون ۴، شهرکرد - بروجن - لردگان، ایذه، شهرکرد - بن داران، شهرکرد - سامان - تیران، حاشیه زایندهرود، سورشجان - سودجان، باباحیدر - چلگرد، کمربند شمالی بروجن، سراهی گوشکی به سمت قرح و یاسوج سرعت داده شود و بخشی از این محورها تا پایان سال مالی به سرانجام برسد.
وی مجموع مطالبات پیمانکاران در طرحهای مختلف راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری را ۱۵ هزار میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: یک چهارم این مطالبات معادل چهار هزار میلیارد ریال مربوط به محورهای ارتباطی یاد شده است که با تخصیص این اعتبارات بخشی از این مطالبات نیز پرداخت میشود.
باقری یادآور شد: پرداخت مطالبات پیمانکاران انگیزه آنان را در روند اجرای این پروژهها دوچندان میکند.
مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری با اشاره به سیاست وزارت راه و شهرسازی در ایجاد چهار خطهها و توسعه کریدورهای بین استانی و بینالمللی با هدف تقویت زیرساختهای اقتصادی گفت: تلاش میشود با تزریق این اعتبارات و همچنین سرعت بخشی در روند اجرای پروژههای جاده سازی یکی از زیرساختهای مهم و اساسی رونق اقتصادی در استان فراهم شود.
وی کاهش تصادفهای رخ به رخ، تلفات جانی و همچنین ارتقای سطح ایمنی جادههای استان را از دیگر پیامدهای تکمیل و به سرانجام رساندن چهارخطهها در چهارمحال و بختیاری عنوان کرد.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری ۱۲ شهرستان با بیش از یک میلیون نفر جمعیت دارد.