به گزارش ایرنا، زوجهای بسیاری در کشور وجود داشتند که با وجود تمایل به فرزند دار شدن اما به دلیل هزینههای سنگین درمان، سراغ آن نرفته و یا اگر درمان را دنبال کردهاند با هزینههای بالایی مواجه شده و دیگر شئون زندگی آنها تحت تاثیر این هزینهها قرار گرفته بود اما اکنون با همت دولت بیمهها تا ۹۰ درصد هزینههای درمان ناباروری را تقبل کردهاند.
در حالی که پوشش بیمهای هزینههای زایمان و درمان ناباروری مردان و زنان در بند سه سیاستهای کلی جمعیت ابلاغی رهبر معظم انقلاب در سال ۱۳۹۳ مورد تاکید قرار گرفته بود و از سوی دیگر در قانون برنامه ششم توسعه هم تمهیدات لازم از قبیل ارائه تسهیلات جهت افزایش سلامت ازدواج و درمان ناباروری در قالب بودجه سنواتی تکلیف شد و برهمین اساس بود، بیمه درمان ناباروری تصویب و دولت مکلف به پوشش ۹۰ درصدی هزینههای سه دوره کامل یکی از روشهای کمک باروری (آی. سی. اس. آی) و (آی. وی. اف) برای هر زوج نابارور و پوشش هزینههای دارویی و پاراکلینیک و سایر روشهای درمان ناباروری شد اما اجرای این بند از قانون بودجه در دولت قبل بلاتکلیف ماند و یکی از نخستین مصوبههای دولت چهاردهم اجرای قانون بیمه ناباروری و تحت پوشش بیمههای پایه قرار گرفتن خدمات نازایی و ناباروری هدفگذاری شد.
تعداد زوجین نابارور استان بیش از ۱۴ هزار زوج است که با تزریق بودجه و اعتبارات دولتی در حال حاضر بخشی از این زوجین زیرپوشش خدمات بیمه سلامت قرار گرفته اند و خدمات دولتی ارزانقیمت به آنها ارائه می شود.