به گزارش ایرنا، مراسم معارفه استاندار جدید مازندران صبح امروز -شنبه- با حضور اسکندر مومنی وزیر کشور، نماینده ولی فقیه در مازندران، نمایندگان مجلس و جمعی از مدیران ارشد استان در سالن همایشهای الغدیر سپاه کربلای مازندران برگزار شد و مهدی یونسی رستمی مسئولیت استانداری مازندران را از یوسف نوری که چهارم اردیبهشت امسال جایگزین سید محمود حسینیپور شده بود تحویل گرفت.
یونسی رستمی که یکشنبه گذشته -چهارم آذر- با رای هیات وزیران به عنوان استاندار مازندران در دولت چهاردهم معرفی شد، متولد ۱۳۴۱ و دانشآموخته مقطع دکتری تخصصی ارولوژی است. او در دولت دوم اصلاحات، زمانی که مسعود پزشکیان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بود، با حکم پزشکیان در سال ۱۳۸۱ به عنوان سرپرست و در سال ۱۳۸۲ به عنوان رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران منصوب شد.
او پیش از اینکه مسئولیت ریاست دانشگاه علوم پزشکی مازندران را برای یک دوره چهار ساله بر عهده بگیرد، در پستهای دیگری مانند معاونت آموزشی، عضو شورای آموزشی، عضو شورای پژوهشی، ︎مسئول پذیرش اساتید، ︎مسئول حراست و مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز فعالیت داشت.
در کارنامه مدیریتی یونسی رستمی، عناوینی همچون مسئول پرسنلی و گزینش برخی نهادها و ارگانهای امنیتی کشور، عضویت در شورای فرماندهی قرارگاه سیدالشهدا(ع) و عضویت در قرارگاه رمضان نیز دیده میشود.
محمدی لایینی: همه پای کار هستیم
نماینده ولی فقیه در مازندران در این مراسم ضمن قدردانی از تلاشهای یوسف نوری در مدت حضورش در مازندران گفت: دکتر نوری تمام توانش را برای کمک به توسعه استان به کار گرفت و امیدواریم که استاندار جدید مازندران نیز باجدیت در همین مسیر پیش برود.
آیتالله محمدباقر محمدی لایینی با اشاره به انتخاب مهدی یونسی رستمی به عنوان استاندار مازندران اظهار کرد: همه باید کمک کنند تا استاندار جدید که چهرهای شناخته شده از همین استان است بتواند در امور اجرایی استان به بهترین شکل عمل کند.
وی با بیان اینکه استاندار جدید در کنار مسائل مربوط به معاش و عمران و آبادانی به بخش فرهنگی استان نیز توجه داشته باشد، گفت: مدیریت بر شخص با مدیریت بر جمع متفاوت است. مدیریت بر منافع با مدیریت بر مصالح نیز متفاوت است. در مدیریت بر مصالح و جمع فداکاری لازم است. یعنی فرد باید منافع خودش را فدای مصالح کند. مدیریت بر جماد و نبات و حیوان با مدیریت بر انسان و جامعه انسانی متفاوت است.
نماینده ولی فقیه در مازندران خاطرنشان کرد: انسان ابعاد گوناگونی دارد. مدیر در نظام جمهوری اسلامی باید همه ابعاد را ببیند و رشد دهد. نه فقط بعد مادی و فردی و منفعت؛ باید معیشت، اقتصاد، فرهنگ، ارزشها، دیانت، خدا و آخرت، رشد معاد در کنار رشد معاش را باید با هم ببیند و مورد توجه قرار دهد.
محمدی لایینی با تاکید بر بهرهگیری از ظرفیتهای استان برای رفع چالشها و کاستیها ادامه داد: مازندرانیهایی که میتوانند در این استان سرمایهگذاری کنند پای کار بیایند و به توسعه استان کمک کنند. البته به شرط اینکه استاندار جدید با آغوش باز پذیرای حضور سرمایهگذاران به ویژه مازندرانیهای خارج از استان باشد.
وی خاطرنشان کرد: انتظار داریم دکتر یونسی که از خاستگاه سلامت و درمان است، به مساله سلامت مازندران برای رسیدن به مازندران سالم و پیشرفته در کنار مازندران یکپارچه توجه جدی داشته باشد. مازندران سالم یعنی آسیبهای اجتماعی و آسیبهای حوزه سلامت و بهداشت به کمترین حد ممکن برسد.
نماینده ولی فقیه در مازندران افزود: دکتر یونسی انسان دینداری است و قطعا دغدغهاش همان چیزی است که امیرالمومنی(ع) در نامه به مالک اشتر تاکید کرده است. جهاد مالی، امنیت، صالحسازی انسانها و عمران و آبادانی نکاتی است که حضرت علی(ع) برای حکومتداری بر آنها تاکید کرده است.
امام جمعه ساری با اشاره به برخی چالشهای استان تصریح کرد: استان ما در حوزه پسماند، منابع طبیعی، آلودگیهای هوا و آب و محصولات کشاورزی و سایر بخشها با چالشهای زیادی مواجه است.
یوسف نوری: همدلی کلید توسعه مازندران است
وی افزود: گردشگر فرصت بزرگی است که هنوز در مازندران ساز و کار لازم را پیدا نکرده است. قطب کشاورزی هستیم اما هنوز زیرساختای لازم را نداریم. کمبود صنایع تبدیلی در استان احساس میشود. امیدواریم استاندار جدید به این مسائل نگاه جدی داشته باشد و ما هم هر حمایتی از دستمان بربیاید دریغ نمیکنیم.
استاندار پیشین مازندران نیز در این مراسم حضور در این استان از افتخارات مدیریتیاش محسوب میشود، گفت: تلاش کردم در این مدت با استفاده از ظرفیتهای استان و نیروی انسانی کارآمدی که مازندران دارد برای تعریف مسیرهای جدید و برنامهریزی درست پیش برویم.
یوسف نوری افزود: در حوزه گردشگری برنامههای تدوین شدهای داشتیم که رها شده بود. سعی کردیم با استفاده از برنامههایی که وجود داشت چهار برنامه راهبردی در زمینه رونق گردشگری ایجاد کنیم. در زمینه گردشگری دریامحور ۲ بسته علمی طراحی شده است.
وی اظهار کرد: برای رسیدن به رشد هشت درصد تکالیف دستگاهها را کاملا مشخص کردیم و کتابچهاش هم موجود است. برنامه تحول و پیشرفت استان مازندران را به عنوان الگویی برای کل استانهای کشور تدوین کنیم. در بخش کشاورزی توانستیم برنامههای خوبی را تدوین کنیم که خروجی آن امروز کاهش نارضایتیهای کشاورزان است. اگرچه حق کشاورزان مازندران بیشتر از این است.
نماینده عالی دولت سیزدهم در مازندران با اشاره به تلاش برای رفع تداخلات مالکیتی در این استان خاطرنشان کرد: در زمینه مسائل مرتبط با مالکیت زمینها رایزنیهای مختلفی با اوقاف، بنیاد مستضعفان، حفاظت محیط زیست، منابع طبیعی و ارتش جمهوری اسلامی داشتیم.
نوری به چالش مهم پسماند در استان نیز اشاره کرد و گفت: معضل پسماند بیش از ۴۰ سال رها شده بود. برای پسماند برنامه محوری تدوین شده و در همین مسیر باید پیش برویم. پیشنهاد میکنم همین مسیر را پیش بروید تا به نتیجه برسید. چون موضوع جدیدی به دست نمیآورید.
وی افزود: توسعه زیرساختهای مختلف در این استان اعم از آب، راه و سایر بخشها انجام شدنی است و فقط به تلاش نیاز دارد. در بخش راه به راهاندازی قطار سریعالسیر به طور جدی نیاز داریم. چون مازندران ظرفیت بیشتری برای تردد خودروها ندارد.
استاندار پیشین مازندران به نیازهای حوزه ورزش مازندران نیز اشاره کرد و گفت: برای تامین زمین دوم نساجی پیگیریهای لازم انجام شد و مشکل زمین تیم فوتبال شهرداری نوشهر هم برطرف شد. در بخش ورزش کشتی هم گامهایی برداشتیم تا فضای بیشتری برای این ورزشکاران ایجاد شود.
نوری از رشد ۱۰ درصدی تولید برنج در مازندران خبر داد و گفت: برای کاهش مصرف سموم کشاورزی در این استان باید بیشتر گام برداریم.
وی آمارهای دیگری از اقدامات انجام شده طی دوره هفت ماهه حضورش در مازندران برای توسعه این استان در بخشهای مختلف نیز ارائه کرد و گفت: موفقیت در برنامههای توسعهای مازندران جز با همدلی و همافزایی ممکن نیست. امیدوارم مازندران را آنگونه که هست معرفی کنیم و منطقه آزاد تجاری نیز که در دولت سیزدهم به تصویب رسید فعالیتش را آغاز کند. از همه مردم مازندران بابت قصوری که در کار بود عذرخواهی میکنم و امیدوارم که این همدلی در استان به کمک استاندار جدید مازندران بیاید.