به گزارش روز شنبه ایرنا، «نیکلاس مادورو» رئیسجمهوری ونزوئلا با انتشار پیامی از طریق کانال رسمی خود در پیامرسان تلگرام اعلام کرد: جنایتهای هر روزه علیه پسران، دختران، زنان و مردان فلسطین، سرزمین مقدس همه، که امروز از نسلکشی رنج میبرد، ما را به شدت آزار میدهند.
مادورو بر موضع «قاطع و تاریخی» دولت ونزوئلا در برابر آنچه که «سیاست نابودی انجام شده توسط دولت (رژیم) صهیونیستی اسرائیل» خواند، تاکید کرد و اطمینان داد این کشور آمریکای جنوبی «هر کاری که ممکن است انجام خواهند داد» تا این نسلکشی متوقف شود.
وی تصریح کرد: من اغراق نمیکنم وقتی میگویم دفاع از فلسطین و حق حیات، استقلال و موجودیت آن، دفاع از حق موجودیت ونزوئلا، آمریکای لاتین و دریای کارائیب است. مادورو افزود: این نبردی حیاتی بین فاشیسم، استعمار در اشکال جدید آن، صهیونیسم و حق بر جامعهای جدید و تنوع فرهنگی است.
رئیسجمهوری ونزوئلا گفت: مردم فلسطین مستحق عدالت هستند و با حمایت همه بشریت، زودتر از آنچه که انتظار میرود، پیروز خواهند شد.
وی تصریح کرد که روز جهانی همبستگی با مردم فلسطین فرصتی برای تاکید مجدد بر موضع قاطع و تاریخی در برابر سیاست نابودی رژیم صهیونیستی علیه فلسطین است.
به گزارش تارنمای شبکه تلویزیونی تلهسور، مادورو همچنین در جریان سخنرانی در «کنفرانس بینالمللی همبستگی با فلسطین» که در کاراکاس برگزار شد، از امضای توافق آتشبس میان لبنان و رژیم صهیونیستی استقبال کرد اما به لبنان هشدار داد: به توافقنامه آتشبس اعتماد نکنید. نتانیاهو (نخست وزیر رژیم صهیونیستی) جنایتکار است. آنها (نظامیان صهیونیست) نمیتوانستند از راه زمینی وارد شوند، مردم لبنان جلوی آنها را گرفتند و کاری که آنها انجام دادند این بود که بیش از ۴۰۰۰ لبنانی را در آپارتمان ها و ساختمانهای خود به قتل رساندند.
وی به عنوان شاهدی بر دیپلماسی غیر قابل اعتماد صهیونیستها، به موضوع هجوم گروههای تروریستی در سوریه به فاصله چند روز پس از امضای توافق آتشبس اشاره کرد.
مادورو گفت: توجه داشته باشید که آنها توافقنامه را امضا میکنند و سپس به سوریه میروند و حمله گروههای تروریستی را آغاز میکنند؛ از هواپیماهای اسرائیلی و آمریکایی برای بمباران ارتش سوریه، نیروهای ایرانی که از مردم سوریه علیه تروریسم حمایت میکنند، استفاده میکنند؛ یک روز اینجا (توافق) امضا میکنند و روز دیگر برای فتح مجدد شهر حلب و چندین شهر سوریه حمله میکنند.
دولت نیکاراگوئه نیز در بیانیهای، «نسلکشی طولانیمدت» نظامیان صهیونیست در نوار غزه را محکوم کرد و به «فریاد جهانی علیه کشتار و وحشیگری اسرائیل» پیوست.
۲۹ نوامبر ۱۹۴۷، مجمع عمومی سازمان ملل متحد طرحی تاریخی را تصویب کرد که پیامدهای آن، دهه های آینده خاورمیانه را رقم زد و تاثیر آن تا به امروز نیز ادامه دارد: تقسیم فلسطین. این طرح، آغاز فاجعهای برای فلسطینیها بود و همچنان ادامه دارد. از سال ۱۹۷۸، ۲۹ نوامبر هر سال به عنوان روز جهانی همبستگی با مردم فلسطین گرامی داشته میشود.
به گزارش العربی الجدید، «جنگ غزه درحالی چهارصد و بیست و یکمین روز خود را سپری میکند که تحرکات منطقهای و بینالمللی برای رسیدن به توافقی که پایانبخش جنگ نسلکشی اسرائیل علیه غزه باشد، ادامه دارد؛ جنگی که ۱۴۰ هزار شهید و زخمی و ۱۰ هزار مفقود از فلسطینیان برجای گذاشته و ویرانگری زیادی به بار آورده است و دهها کودک و سالخورده از گرسنگی رنج میبرند».
رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه نوار غزه آغاز کرده است. طی این مدت ۷۰ درصد از منازل و زیرساختهای نوار غزه به شدت آسیب دیدهاند و محاصره رقتبار و بحران انسانی شدید در کنار قحطی و گرسنگی بیسابقه، جان ساکنان این منطقه را تهدید میکند.