«فرشید مظلوم» روز شنبه در حاشیه افتتاح این نمایشگاه به خبرنگار ایرنا افزود: این بازارچه به مناسبت فرا رسیدن روز دانشجو و توسط کانون دانشجویی در حال برگزاری است.
به گفته معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی مراغه، نمایشگاه عرضه این صنایع با ۵۱ غرفه از ۹:۳۰ تا ۱۷ پذیرای علاقهمندان و بازدیدکنندگان است.
وی اضافه کرد: علاوه بر دانشجویان، تعداد محدودی از هنرمندان شهرستان هم صنایع خلاق خود را در این نمایشگاه عرضه میکنند و هدف از برگزاری این رویداد، رشد استعدادهاست.
«مظلوم» ایجاد نشاط در محیط دانشگاه و توسعه روزافزون صنایع خلاق را از دیگر اهداف برگزاری این نمایشگاه دانست و افزود: این بازارچه در سال تحصیلی گذشته هم به صورت محدودتر برگزار شده بود.
به گزارش ایرنا بسیاری از افراد در دوران دانشجویی تنها به فکر درس خواندن و کسب مدرک هستند اما برخی از دانشجویان هم در کنار تحصیلات دانشگاهی، کار هم میکنند و از این طریق با بازار کار آشنا میشوند.
دستۀ دیگری از دانشجویان نیز وجود دارند که تمایل دارند کار کنند ولی چون نیاز مالی ندارند یا میترسند کار کردن به تحصیلاتشان لطمه وارد کند، ترجیح میدهند، بیکار باشند.
واقعیت این است که کار کردن نهتنها به تحصیلات و زندگی دانشجویان لطمه نمیزند، بلکه مزیتهایی هم برای آنان دارد؛ مزایایی که فقط به رفع نیازهای مالی محدود نمیشود و برخی از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی مراغه هم با علم بر این موضوع، در بازارچه صنایع خلاق دانشجویی این دانشگاه مشارکت دارند.
نمایشگاه یا بهتر بگوییم، بازارچهای که آثار صنایع دستی متعددی چون ظروف سفالی، صنایع چوب، ورنی، چرمدوزی و دهها مورد دیگر توسط هنرمندان دانشجو و فارعالتحصیلان این دانشگاه، در آن به فروش میرسد.
گفتنی است در حال حاضر حدود سههزار و ۲۰۰ دانشجو در ۹ رشته دکتری تخصصی، ۲۸ رشته کارشناسی ارشد، ۵۰ رشته کارشناسی و ۴۳ رشته کاردانی این دانشگاه تحصیل میکنند.
این واحد بسیار بزرگ در سال ۱۳۶۴ تاسیس شد و در رشتههایی چون حقوق، فنی و مهندسی، پیراپزشکی و مدیریت دارای مزیتهای نسبی است.
دانشگاه آزاد اسلامی مراغه همچنین حدود ۱۰۰ نفر عضو هیئت علمی و ۹ باب مدرسه سما با هزار و ۲۰۰ دانشآموز و تاکنون بیش از ۴۰ هزار نفر از این دانشگاه فارغالتحصیل شدهاند.