به گزارش خبرنگار ایرنا، مدیر امور کنسولی دانشجویان غیرایرانی سازمان امور دانشجویان در این آیین در دانشگاه شهرکرد گفت: با افتتاح دفتر امور کنسولی دانشجویان بینالملل در این دانشگاه خدمات مورد نیاز این گروه از دانشجویان استان از دانشگاه علوم پزشکی و دیگر دانشگاههایی که دانشجوی بینالملل دارند از طریق این دفتر ارائه میشود.
فرید رحیمی نداف اظهار داشت: تاسیس دفتر امور کنسولی دانشجویان بینالملل در دانشگاه شهرکرد گامی مهم، اساسی، موثر و مفید برای بینالمللی شدن دانشگاههای این استان به شمار میرود.
مدیر امور کنسولی دانشجویان غیرایرانی سازمان امور دانشجویان هدف از جذب دانشجویان بین الملل را توسعه دیپلماسی علمی، مرجعیت علمی جمهوری اسلامی ایران در منطقه و دنیا، تربیت سفیران کارآمد و متعهد برای تامین منافع ملی کشور، گسترش زبان فارسی، گسترش روابط علمی و فرهنگی و شناساندن ظرفیت علمی، فرهنگی، آموزش و فناوری جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد.
وی ادامه داد: امور کنسولی نهادی حاکمیتی است که به منظور تسهیل بخشی، روانسازی و تمرکز بخشیدن به تمام خدمات مربوط به متقاضیان تحصیل در کشور در وزارت عتف است تا دانشجویان بینالملل از مراجعه مستقیم به مراکز غیرآموزش خودداری کنند و امور مربوط به این دانشجویان بدون هرگونه دغدغهای انجام شود.
۵۲۲ دانشجوی خارجی در دانشگاه شهرکرد
رییس دانشگاه شهرکرد گفت: در زمان حاضر ۵۲۲ دانشجوی بینالملل (امسال ۲۲۰ و سال گذشته ۳۰۲ دانشجوی بینالملل) از کشور عراق در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.
یاسر پیرعلی افزود: این شمار دانشجوی بین الملل در۲۳ رشته در دانشگاه شهرکرد جذب شدهاند.
وی اظهار داشت: تلاش میشود با همت شورای راهبردی جذب دانشجویان بینالملل به جز جذب دانشجو از کشور عراق از کشورهای دیگر از جمله هندوستان و پاکستان نیز دانشجو جذب شود.
رییس دانشگاه شهرکرد گفت: تاسیس دفتر امور کنسولی دانشجویان بینالملل با هدف گرفتن روادید و تردد دانشجویان در کنار مرکز آموزش زبان فارسی در دانشگاه شهرکرد نقش مهمی در ساختارسازی برای حضور این گروه از دانشجویان باشد.
دانشگاه شهرکرد آمادگی پذیرش ۲۵۰ دانشجوی خارجی را دارد
وی با بیان اینکه بیشتر دانشجویان بینالملل دانشگاه شهرکرد در مقطع کارشناسی ارشد مشغول به تحصیل هستند اظهار داشت: تلاش میشود شرایط جذب دانشجویان خارجی در مقطع دکترا نیز در دانشگاه شهرکرد فراهم شود.
رییس دانشگاه شهرکرد با تاکید بر اهمیت جذب دانشجویان بینالملل در دانشگاه گفت: یک مرکز علمی وقتی به پویایی و پیشرفت میرسد که بتواند تعامل بینالمللی داشته باشد به همین دلیل در حرکت به سمت بینالمللی سازی دانشگاه هستیم.
پیرعلی ادامه داد: تبادل دانشجو و استاد و ایجاد فرصت مطالعاتی برای دانشجویان به بینالمللیسازی ، ارتقای ظرفیت علمی - پژوهشی و رتبه دانشگاه کمک میکند.
به گزارش ایرنا، در دانشگاه شهرکرد در مجموع بیش از هفت هزار و ۵۰۰ دانشجو در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری عمومی و دکتری تخصصی در هشت دانشکده فنی و مهندسی، ادبیات و علوم انسانی، علوم پایه، علوم ریاضی، دامپزشکی، کشاورزی، منابع طبیعی و علوم زمین، علوم انسانی و هنر فارسان مشغول به تحصیل هستند.