زاهدان - ایرنا - رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کنارک در جنوب سیستان و بلوچستان از بازگشایی مسیر دسترسی تپه گردشگری بلبوک در این شهرستان خبر داد.

طاهر میرزایی روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: روستای چگردانی لاش بخش کهیر واقع در کنارک یکی از جاذبه‌های مهم گردشگری این شهرستان محسوب می‌شود.

وی افزود: با وجود اینکه این منطقه گردشگران زیادی داشت اما راه ارتباطی آن هموار و مورد پسند نبود که با پیگیری‌های انجام شده و هماهنگی و همکاری اداره راهداری کنارک، این مسیر بهسازی و بازگشایی شد و گردشگران و مسافران می‌توانند با سهولت بیشتری از جاذبه‌های تپه گردشگری بلبلوک بهره‌مند شوند.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کنارک ادامه داد: پیشتر گردشگران باید به صورت پیاده و پیمایشی خود را به این تپه می‌رساندند که هم اکنون شرایط مهیا و بهتر شده و دیگر مشکلی برای تردد وجود ندارد که باعث رفاه حال گردشگران و صرفه‌جویی در زمان آن‌ها می‌شود.

به گزارش ایرنا تپه بلبلوک کنارک یکی از جاذبه‌های بی‌نظیر و از نقاط گردشگری شهرستان بوده که نظر بسیاری از گردشگرانی را که از آن دیدن کرده را به خود جلب کرده است.

گِل ‌فِشان پدیده‌ای طبیعی است که طی آن گل‌ ولای از زیر زمین به سطح می ‌رسد این چشمه‌ ها در ۹۵ کیلومتری غرب بندر کنارک و در دشت کهیر نرسیده به روستای تنگ در زمینی مسطح واقع شده و دارای سه تپه کوچک گل فشان است که یکی از آنها در حال حاضر فعال است و بقیه آنها نیز از چند سال قبل به صورت غیرفعال در آمده‌اند.

این پدیده دارای ۲دهانه بوده که از یک دهانه آن گل و آب و از دهانه دیگر گاز متقاعد شده خارج می‌شود که اگر کبریت روشن شده را در دهانه آن قرار دهیم دهانه آن آتش می‌گیرد و تا وقتی که خودمان آن را خاموش نکنیم این آتش روشن می‌ماند و هنگام شعله ور شدن مناظر زیبایی را بوجود می‌آورد.

مردم محلی از گل خارج شده از دهانه آن برای معالجه بیماری‌ها و امراض پوستی، نظیر خارش بدن و تسکین دردهای عظلانی نیز استفاده می‌کنند.