به گزارش ایرنا، علی دهقانی روز دوشنبه در دیدار با معاون فنی و مهندسی اداره کل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی و پس از بازدید از این استادیوم، اظهار کرد: اقدامات و تحولات صورت گرفته در استادیوم یادگار امام تبریز در توسعه این استادیوم از منظر استاداردهای اعلامی AFC بی سابقه است.
وی افزود : ارتقاء سیستم روشنایی، نصب گیت های جدید، ارتقای زیرساخت های بلیط فروشی الکترونیکی، اسکوربرد فول اچ دی، توسعه راه های دسترسی و پارکینگ ها، رختکن ها و بخش اداری در این استادیوم عالی بوده و بالاتر از الزامات AFC است.
معاون فنی و مهندسی اداره کل ورزش و جوانان استان نیز در این دیدار گفت: با آغاز رقابت های لیگ قهرمانان آسیا و حضور تیم تراکتور در این رقابت ها، ارتقاء مجموعه و استادیوم یادگار امام تبریز در سطح استانداردهای AFC و FIFA در دستور کار قرار گرفت و با برنامه ریزی فشرده و جهادی استادیوم یادگار امام تبریز به استانداردهای لازم ارتقاء یافت.
عطا شرف شاهی افزود: سیستم نور از سیستم لامپ های گازی به ال ای دی و تعویض ۲۶۴ پروژکتور و اتقاء از ۶۰۰ لوکس به بیش از ۲۰۰۰ لوکس، تبدیل اسکوربرد آنالوگ به Full HD، ارتقاء سیستم فیبرنوری استادیوم، نصب ۱۰۰ گیت ورودی تماشاگران و خبرنگاران و بانوان، احداث جاده اختصاصی بانوان در ضلع غربی مجموعه ورزشی یادگار امام با همکاری سازمان همیاری استانداری انجام شد.
وی توسعه ضلع شرقی پارکینگ، رنگ آمیزی گیت ها، فضای سبز دور اسکوربرد، ساماندهی پل مجاور جاده اختصاصی جهاد، تنظیف کل مجموعه یادگار امام، کاشت گونه های گیاهی سازگار با محیط استادیوم، ایجاد زیر ساخت افزایش کیفیت تصویری تلویزیونی، راه اندازی اتاق دائمی سیستم VAR، مقاوم سازی پل با درزگیری پایه های پل، اصلاح درز های انبساط، بتن ریزی و آسفالت در مدت ۳۰ روزه را از دیگر اقدامات انجام شده عنوان کرد.
ورزشگاه یادگار امام تبریز سومین ورزشگاه بزرگ فوتبال ایران با گنجایش ۷۰ هزار نفر در دهکدهٔ المپیک تبریز قرار دارد که ساخت آن در سال ۱۳۶۸ شروع و در سال ۱۳۷۵ بهره برداری شد، این استادیوم محل انجام بازی های خانگی تراکتور در رقابت های ملی و بین المللی است.