ساری - ایرنا - مدیرکل امور اقتصادی و دارایی مازندران از ثبت ۶۲ هزار و ۵۲۳ درخواست صدور مجوز کسب و کار در هشت ماهه امسال به صورت الکترونیکی در این استان خبرداد.

سیداسماعیل هاشمی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: از این تعداد، تاکنون ۳۸ هزار و ۸۸۳ درخواست، منجر به صدور مجوز کسب و کار به صورت الکترونیکی در مازندران شد که بخشی از این درخواست‌ها نیز یا رد شد و یا متقاضی آن انصراف داده است و بخشی از آن نیز در مرحله صدور مجوز است.

وی افزود: از مجموع ثبت درخواست صدور مجوز کسب و کار در مازندران، بخشی از آن بنا به دلایل مختلف یا رد شده و یا اینکه فرد متقاضی انصراف داده و بخشی دیگر نیز در مرحله صدور مجوز است.

این مقام مسوول اظهار کرد: در مقایسه با سایر مشاغل، اصناف با ۱۵ هزار و ۴۴۸ مورد، بیشترین درخواست صدور مجوز کسب و کار در استان را به خود اختصاص داده است و بخش مشاغل خانگی با بیش از ۱۱ هزار و ۴۰۳ و بخش کشاورزی نیز با یکهزار و ۶۹۵ درخواست در جایگاه بعدی قرار دارند.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی مازندران از وجود بانک اطلاعات کسب و کار در این استان خبرداد و گفت: در زمان حاضر تمام مجوزها از طریق درگاه ملی و به صورت برخط و در کوتاه‌ترین زمان ممکن صادر می‌شود.

هاشمی ادامه داد: در ۱۲ ماهه منتهی به آبان ۱۴۰۳ در مجموع بیش از ۹۷ هزار و ۶۱ هزار درخواست در درگاه ملی مجوزها ثبت شد که از این تعداد نیز بیش از ۶۲ هزار و ۳۱۶ درخواست، منجر به صدور مجوز شده است.

مازندران با ۲۲ شهرستان، ۳۹ شهرک و ناحیه صنعتی و ۲ هزار و ۳۰۰ واحد تولیدی دارد که حدود ۸۰ هزار نفر به صورت مستقیم در واحدهای تولیدی و صنعتی استان اشتغال دارند.

از مجموع ۲ هزار و ۳۰۰ واحد صنعتی استان، ۴۶۱ واحد در بخش ماشین‌آلات و فلزات اساسی، ۱۳۹ واحد در بخش برق و الکترونیک، ۱۱۵ واحد در بخش نساجی، ۴۰۸ واحد در بخش محصولات شیمیایی، ۲۱۶ واحد در بخش سلولزی، ۵۳۰ واحد در بخش کانی غیرفلزی و ۳۶۷ واحد صنعتی نیز در بخش تولید محصولات غذایی مشغول فعالیت هستند.