به گزارش ایرنا، سجاد رحیمیبیستونی روز دوشنبه در حاشیه آیین رونمایی از ناوگان خودرویی عملیاتی دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه افزود: ۳۹ دستگاه از مجموع آمبولانس های مذکور در حوزه اورژانس پیش بیمارستانی (۱۱۵) تربت حیدریه و بقیه برای اعزام بیماران مورد استفاده قرار میگیرند.
وی بیان کرد: اگر جذب آمبولانس جدید در ۲ سال آینده انجام نشود، شاخص فرسودگی آمبولانس های تربت حیدریه به ۸۰ درصد افزایش خواهد یافت.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه اضافه کرد: عمر مفید آمبولانس ۱۵ سال تعیین شده است و اکنون بخش زیادی از آمبولانس های تربت حیدریه از این سقف عبور کرده اما همچنان در چرخه خدمت قرار دارند.
وی گفت: تعداد ناوگان خودرویی و موتوری دانشگاه تربت حیدریه در مجموع ۱۶۸ دستگاه است.
خرید پنج دستگاه خودروی عملیاتی با اعتبار ۱۲۰ میلیارد ریال
رحیمیبیستونی در ادامه به شاخص فرسودگی خودروهای غیرآمبولانسی در تربت حیدریه اشاره و اظهار کرد: ظرف ۲ سال اخیر با اضافه شدن پنج دستگاه خودروی سورن، سواری هیوندای و دیگر خودروهای سبک، میزان شاخص فرسودگی این ناوگان از ۶۱ درصد در سال ۱۴۰۱، به ۳۷ درصد در سال جاری کاهش یافته است.
وی گفت: امروز شاهد رونمایی از پنج دستگاه خودروی عملیاتی «فوتون» برای حوزه پشتیبانی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با اعتبار ۱۲۰ میلیارد ریال هستیم.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه ادامه داد: ۷۵ دستگاه خودرو و موتورسیکلت بخش خصوصی با واحد نقلیه این دانشگاه همکاری دارند، خودروهای بخش دولتی ۲۹ دستگاه هستند.
رحیمی بیستونی بیان کرد: البته به تازگی مجلس شورای اسلامی مصوب کرده از سال آینده و از محل فروش خودروهای داخلی، یک درصد به خرید آمبولانس اختصاص پیدا کند که با احتساب این رقم، پیشبینی میشود در سال هزار دستگاه خودرو به ناوگان آمبولانسی کشور اضافه شود.
دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه، به ۳۸۰ هزار نفر جمعیت سه شهرستان تربتحیدریه، زاوه و مهولات واقع در جنوب استان خراسان رضوی خدمات میدهد که از این تعداد ۱۸۷ هزار و ۱۷ نفر در نواحی روستایی سکونت دارند.
مرکز شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربتحیدریه با مزیتهای مختلف در حوزه کشاورزی، معدن، صنعت و تجارت در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.