به گزارش ایرنا، مهدی پیرهادی روز سهشنبه و در دویست و هشتاد و پنجمین جلسه شورا در جریان بررسی یک فوریت طرح برنامه عملیاتی احیا و مدیریت بازچرخانی آب با بیان اینکه موارد درج شده در این لایحه زیاد است و شهرداری باید کار فشردهای انجام دهد، اظهار کرد: تقاضای ما این است که اهتمام ویژهای در شهرداری برای این امر شکل بگیرد.
وی با بیان اینکه پساب در ابتدای دوره هفت میلیون مترمکعب بوده که به ۲۳ میلیون مترمکعب رسیده و قابل تقدیر است، ادامه داد: برای اجرای این لایحه از ظرفیت پنج دانشگاه استفاده خواهد شد.
همچنین رییس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه ۱۶۰ حلقه چاه در پایتخت خشک شده است، افزود: روی فوریت این لایحه تاکید داریم و میدانیم شهرداری نیز در این زمینه تلاش خود را خواهد کرد، ما به پساب بسنده نکردیم و مسایل زیادی در آن گنجانیده شده و پیشنهاد کردم که مجتمعهای دارای حداقل ۵۰ واحد مسکونی، دستگاه تصفیه آب داشته باشند که فضای سبز مجتمع از همین محل آبیاری شود.
مهدی چمران گفت: ما بر حفظ باغات تاکید میکنیم اما آب آن باید چگونه تامین شود؟ باید شرایط به گونهای باشد که برای آبیاری فضای سبز از پساب استفاده کرد، پس از تصویب، این لایحه اجرایی خواهد شد و شهرداری و کمیسیون نظارت و حقوقی شورا باید به طور جدی پای کار بیاید و موضوع را پیگیری کند.
وی تاکید کرد: اطمینان دارم آنچه مرتبط با سازمان بوستانهاست کاملا پیگیری و انجام خواهد شد و تقاضا میکنیم معاونت خدمات شهری نیز موضوع را دنبال کند.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورا نیز با تاکید بر اینکه با یک فوریت طرح موافقم، یادآور شد: هر مصوبهای که در شورا میگذارنیم و برای دیگر مجموعهها تکلیف ایجاد میکنیم حتما باید موافقت کتبی آنها را داشته باشیم.
ناصر امانی ادامه داد: با دو یا سه مصوبه در هیات تطبیق فرمانداری به دلیل اینکه موافقت کتبی وزارتخانهها وجود نداشته، مخالفت شده است، تقاضای ما این است که کمیسیون خدمات شهری موافقت نظام مهندسی، وزارت نیرو و و شرکت آب و فاضلاب را اخذ کند.
به گزارش ایرنا، یک فوریت طرح برنامه عملیاتی احیا و مدیریت بازچرخانی آب در پایتخت در این جلسه با حداکثر آرای موافق تصویب شد.