تهران- ایرنا- معاون عملیات شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه تهران با اشاره به برودت هوا و کاهش محسوس دما گفت: با وجود تداوم سرما در استان‌ها، سوخت‌رسانی به نیروگاه‌های «دماوند»، «گیلان»، «شهید رجایی» قزوین، «باقرشهر» و «منتظر قائم (عج)» همچنان ادامه دارد و از ابتدای امسال تاکنون ۷۵۵ میلیون لیتر سوخت به این نیروگاه‌ها انتقال داده شده است.

به گزارش ایرنا از شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران، «فرهاد انوری» امروز (سه‌شنبه) با اشاره به انتقال ۷۵۵ میلیون لیتری سوخت به نیروگاه‌های یاد شده از ابتدای امسال تا پایان آبان‌، خاطرنشان‌کرد: هر سال با نزدیک شدن به فصل زمستان و به‌منظور مقابله با تاثیرات احتمالی سرما و یخبندان بر تجهیزات سیستم سوخت‌رسانی نیروگاه‌ها، اقدام‌هایی انجام می‌شود تا با پیشگیری از محدودیت‌های ناشی از این شرایط، امکان پایداری تولید برق تداوم یابد.

معاون عملیات شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه تهران افزود: بر همین اساس عایق‌کاری مسیرها و اتصالات، برطرف کردن عیب از والوهای دستی به‌منظور رفع نشتی‌های داخلی و جلوگیری از یخ‌زدگی، اصلاح عایق‌ها و سیستم گرمایش مربوط به مسیرهای سوخت‌رسانی، بخشی از فعالیت‌های لازم با هدف مقابله با شرایط سرما انجام می‌شود و مسئولان منطقه همواره آمادگی برخورد با پدیده‌های جوی را دارند.

انوری اضافه‌کرد: راهبرد منطقه تهران، نگهداری خطوط لوله مراکز انتقال نفت، تاسیسات، مخابرات، ایستگاه‌ها و انتقال پایدار و ایمن نفت خام، فرآورده‌های نفتی و ایجاد ارتباط مخابراتی مطمئن است.

وی، رعایت امنیت در سوخت‌رسانی مناطق تحت پوشش را مورد تأکید قرار داد و گفت: مأموریت کاری این شرکت، عملیات انتقال نفت پایدار و حفظ و حراست از حریم مسیر خطوط است که دامنه وسیعی از فعالیت‌ها و پروژه‌های مختلف را می‌طلبد.

معاون عملیات شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه تهران با بیان اینکه تامین سوخت نیروگاه‌ها برای تداوم برق‌رسانی به صنایع و بخش‌های مختلف تجاری، اداری، خدماتی و خانگی از درجه‌ اهمیت فوق‌العاده‌ای برخوردار است، ادامه‌داد: تأمین سوخت مورد نیاز با روندی مطلوب در حال انجام است و با تلاش بی‌وقفه همکاران به‌زودی نیروگاه کاشان نیز به فهرست نیروگاه‌هایی که خوراک خود را از منطقه تهران تأمین می‌کنند، اضافه خواهد شد.

به گزارش ایرنا، پیش از این هم «علی احمدی‌پور» مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت گفت: با اتصال ۱۱ نیروگاه جدید به شبکه خطوط لوله نفت و فرآورده کشور، از تردد حدود ۱۶ هزار تانکر ۳۰ هزار لیتری فرآورده در جاده‌ها جلوگیری خواهد شد که با توجه به هزینه یک‌هشتمی انتقال فرآورده از طریق خط لوله در مقایسه با حمل زمینی، همچنین کاهش هزینه مصرف سوخت، این مقدار صرفه‌جویی بیش از سه‌هزار میلیارد تومانی را به‌ دنبال خواهد داشت.

احمدی‌پورخاطرنشان‌کرد: در ۶ ماه نخست امسال در مجموع بیش از ۲ میلیارد لیتر فرآورده نفت‌گاز، نفت سفید و نفت کوره نیروگاهی از طریق شبکه خطوط لوله نفت و فرآورده کشور منتقل شده است.

وی همچنین درباره شرایط آمادگی خطوط لوله نفت کشور برای تأمین سوخت زمستانی، گفت: خطوط با ظرفیت خوبی کار می‌کند و محدودیتی از بابت ظرفیت خطوط نداریم.