حسن ایزانلو شامگاه سه شنبه به خبرنگار ایرنا اظهار کرد: بیش از پنج سال در این زمین های بایر خراسان شمالی محصولی کشت نشده است.
وی افزود: مالکان باید این زمین ها را احیا و کشت کار داشته باشند که این امر در قالب اجاره به سایر بهره بردان، واگذاری و یا فروش قابل انجام است.
مدیرامور اراضی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی تصریح کرد: اگر کشاورزان نسبت به زمین های رها شده اقدامی انجام ندهند در کمیسیون های مربوطه آن زمین تعیین تکلیف خواهد شد.
وی با تاکید بر سند دار شدن زمین های کشاورزی، گفت: سند بیش از ۲۰۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی خراسان شمالی صادر شده که شامل ۵۵ درصد از زمین های کشاورزی استان است.
ایزانلو یادآور شد: تنها حدود ۱۰ درصد از زمین های کشاورزی استان تا سال ۱۴۰۰ دارای سند بود که این روند در سال های اخیر شتاب گرفت و به ۵۵ درصد رسید.
وی با تاکید بر اطلاع رسانی دهیاران در خصوص صدور اسناد کشاورزی، گفت: تمامی زمین های دولتی و مردمی باید تعیین تکلیف و سنددار شوند.
به گزارش ایرنا، سطح اراضی کشاورزی و بایر خراسان شمالی ۴۰۰ هزار هکتار است، کل اراضی استان ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار هکتار است که اکنون ۱۳ درصد از این سطح به بخش کشاورزی اختصاص دارد و ۸۷ درصد نیز اراضی غیرکشاورزی است.
سهم بخش کشاورزی خراسانشمالی ۱.۱ درصد از تولیدناخالص بخش کشاورزی کشور است که مهمترین بخش تولیدی استان بخش کشاورزی است.
۴۴ درصد جمعیت یک میلیون نفری این استان در نواحی روستایی سکونت دارند.