اهواز - ایرنا - معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست با تاکید بر اینکه مساله کاهش فلرهای نفتی برای این سازمان از اهمیت بالایی برخوردار است گفت: کارگروه ملی کاهش آلودگی هوا هفته آینده با حضور معاون اجرایی رییس جمهور به موضوع خوزستان و فلرهای نفتی اختصاص یافت.

به گزارش ایرنا شینا انصاری روز سه‌شنبه در حاشیه همایش ملی مراقبت از خاک در جمع خبرنگاران اظهار کرد: کاهش فلرینگ نفت را با جدیت دنبال می‌کنیم تا برنامه دقیق زمانبندی آن را به تصویب برسانیم.

وی دغدغه خود و سازمان حفاظت محیط زیست کشور را کاهش آلودگی هوا و گرد و غبار، مدیریت پسماندها و موضوعات محیط زیست استان خوزستان عنوان کرد.

رییس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به برنامه‌های این سازمان برای کاهش آلایندگی صنایع توضیح داد: رویکرد توسعه پایدار هدف و اولویت سازمان است بدین معنا که توسعه همگام با حفظ محیط زیست شکل بگیرد.

دولت چهاردهم به دنبال بهبود محیط زیست خوزستان

وی ادامه داد: دولت چهاردهم بدون شک مسایل محیط زیستی را با جدیت پیگیر خواهد بود و ضمن توجه به مساله اشتغال و معیشت به دنبال افزایش سطح کیفیت و بهبود محیط زیست در استان است.

انصاری بیان کرد: مسایل محیط زیستی که در ادوار مختلف در استان ایجاد شده است در مدت زمان کوتاه رفع نمی‌شوند و نیازمند برنامه بلند مدت هستند که تلاش می‌شود برنامه‌ریزی مستمری در جهت کاهش و رفع آن‌ها داشته باشیم.

وی در خصوص پیگیری موضوعات مرتبط با فرسایش خاک در کشور گفت: طبق قانون، حفاظت از خاک، بر عهده وزارت جهاد کشاورزی است و سازمان محیط زیست در زمینه رفع آلودگی خاک در زمینه شناسایی منابع آلاینده خاک، صدور اخطاریه، پیگیری و اعلام موضوع به مراجع قضایی وظیفه دارد.

آیین نامه ارزیابی اثرات بازنگری می‌شود

رییس سازمان حفاظت محیط زیست در ادامه در پاسخ به نادیده گرفتن پیوست‌های زیست محیطی در برخی پروژه‌ها توضیح داد: در قوانین بالادستی برای ۵۳ پروژه بزرگ مقیاس که باید گزارش ارزیابی اثرات داشته باشند الزامات زیست محیطی و پیوست زیست محیطی وجود دارد اما در حال بازنگری آیین‌نامه ارزیابی اثرات هستیم و قطعا موضوع مطالعات محیط زیستی و پیوست‌های زیست محیطی خیلی مهم است.

وی با بیان اینکه در اصلاح آیین‌نامه برای پروژه‌ها پیگیر هستیم که پیوست‌ها صرفا توجیهی نباشند توضیح داد: در تلاشیم تا پیوست‌ها از منظر محیط زیست موضوعات را مد نظر قرار دهند تا اگر پروژه‌ای از لحاظ محیط زیستی مخرب بود قبل از احداث، پیگیری‌های اصلاحی و قانونی را داشته باشد.