کامبیز الهی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه امسال در قالب خط ۱۲ مکانیزاسیون ۱۸۹ میلیارد تومان به استان کرمانشاه ابلاغ شده است افزود: تاکنون ۱۳۲ میلیارد تومان از این مبلغ تخصیص یافته و ۴۰ میلیارد تومان آن نیز جذب و به متقاضیان پرداخت شده است.
وی اضافه کرد: متقاضیان دریافت تسهیلات مکانیزاسیون کشاورزی می توانند برای بهرهمندی از این تسهیلات به مراکز خدمات جهاد کشاورزی و یا مدیریت های جهاد کشاورزی شهرستان ها مراجعه و با ارائه درخواست، نسبت به تشکیل پرونده اقدام کنند.
رییس اداره فناوری های مکانیزه سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه ادامه داد: با توجه به اهمیت توسعه مکانیزاسیون در افزایش بهرهوری و تولید محصولات کشاورزی، به منظور تجهیز و نوسازی ماشین آلات کشاورزی، تسهیلات خط ۱۲ مکانیزاسیون از طریق بانک کشاورزی به متقاضیان خرید ماشین آلات کشاورزی پرداخت می شود.
الهی تاکید کرد: این تسهیلات با نرخ سود ۲۳ درصد و به صورت پنج ساله با بازپرداخت سالیانه است.
وی با بیان اینکه در سال گذشته نیز ۱۷۵ میلیارد تومان تسهیلات خط ۱۲ مکانیزاسیون به استان ابلاغ و همه آن جذب شد گفت: ضریب مکانیزاسیون در استان کرمانشاه در حال حاضر ۲.۳۸ درصد اسب بخار در هکتار است که در صورت جذب این میزان تسهیلات به ۲.۴۸ درصد خواهد رسید.
رییس اداره فناوری های مکانیزه سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه ادامه داد: میانگین ضریب مکانیزاسیون در کشور هم اکنون ۲.۳۰ درصد است و ضریب مکانیزاسیون استان کرمانشاه بالاتر از این میانگین است.
به گزارش ایرنا، استان کرمانشاه هم اکنون دارای ۳۲ هزار دستگاه انواع تراکتور، بیش از ۸۷۰ دستگاه انواع کمباین برداشت غلات و ۱۱۰هزار انواع ادوات دنباله بند است، در استان ۲ میلیون نفری کرمانشاه حدود ۱۲۵ هزار بهره بردار در بخش کشاورزی مشغول فعالیت هستند.
این استان با بیش از ۹۵۰ هزار هکتار زمین کشاورزی و تولید سالانه بیش از چهار میلیون و ۵۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی، دامی و باغی یکی از قطب های کشاورزی کشور است.