ساری - ایرنا - مدیر جهاد کشاورزی بابل گفت: در راستای حمایت از تولید، کشاورزان بابلی در ابتدای سال زراعی جدید که از مهرماه آغاز می شود یک هزار و ۵۲ تن کود شیمیایی دریافت کردند.

به گزارش ایرنا از روابط عمومی جهاد کشاورزی بابل، محسن آهنگر روز چهارشنبه اظهار کرد: از این میزان ۹۵۳ تن مربوط به کشت محصولات پاییزه و دانه های روغنی، ۲۰ تن محصولات باغی، ۷۹ تن مربوط به پرورش ماهی در آب بندان ها بوده است.

وی گفت: کودهای توزیع شده ۹۴۳ تن مربوط به کودهای ازته، ۶۹ تن کود فسفاته، ۴۰ تن کود پتاسه است که از طریق حواله الکترونیکی بین کشاورزان این شهرستان توزیع شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل ادامه داد: این شهرستان دارای ۴۰ کارگزاری فعال در ۹ مرکز جهاد کشاورزی این شهرستان کار توزیع کودهای شیمیایی را انجام می دهند.

وی با بیان این مطلب که روند تامین و توزیع کود مورد نیاز برای بخش کشاورزی بر اساس برنامه ابلاغی اصلاح الگوی کشت در حال اجرا است، اضافه کرد: سامانه پایش کودی به سامانه جامع پهنه بندی متصل است و هر کشاورز درخواست خود را در سامانه پایش کودی با حضور در مراکز جهاد کشاورزی و یا از طریق سامانه «دولت من» ثبت کند و پس از آن کود تخصیصی محصول مورد نظر خود را پس از صدور حواله در سامانه پایش کودی، از کارگزاری تعیین شده دریافت خواهد کرد.

مازندران حدود ۴۶۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی و باغی دارد که در آنها سالانه بیش از هفت میلیون تن محصول تولید می شود. ۷۲ نوع محصول کشاورزی در مازندران تولید می شود این استان در تولید ۱۵ نوع از محصولات کشاورزی و باغی هم رتبه اول تا سوم کشور را دارد.

برنجکاری یکی از مهم ترین فعالیت کشاورزی در مازندران و منبع مهم درآمد کشاورزان استان است و با تولید بیش از یک میلیون تن، ۴۲ درصد برنج مورد نیاز کشور از این استان تامین می‌شود.

طبق آمارهای رسمی، مجموع باغ های مرکبات مازندران ۱۱۲ هزار هکتار با تولید سالانه بیش از سه میلیون و ۵۰۰ هزار تن است، از مجموع باغات مرکبات مازندران ۸۰ هزار هکتار زیر کشت ارقام مختلف پرتقال، ۳۰ هزار هکتار ارقام مختلف نارنگی و بقیه زیر کشت محصولاتی از جمله نارنج و لیمو قرار دارند.

همچنین استان مازندران حدود ۲ میلیون و چهار هزار هکتار مساحت دارد که از این مقدار حدود یک میلیون و ۷۰۰ هزار هکتار عرصه های طبیعی شامل جنگل و مرتع است.