به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از این نشریه انگلیسی، پژوهشگرانی که خشونت علیه زنان فلسطینی را مستندسازی می کنند، می گویند که تعداد زیادی از این زنان از زمان حمله ۷ اکتبر تاکنون هدف تجاوز سربازان اسرائیلی قرار گرفته اند.
براساس گزارش یاد شده، این وضعیت جدید نبوده و زنان فلسطینی در طول ۷۵ سال گذشته از اشغال، هدف تجاوز جنسی سربازان اسرائیلی بوده اند و زنان فلسطینی اکنون به دلیل افزایش نگران کننده این وضعیت پس از حملات ۷ اکتبر، شروع به شرح آنچه که بر سرشان آمده است، کرده اند.
مستندسازان این حوزه می گویند که موارد تجاوز در مکانهای مختلف و شاخههای گوناگون ارتش و پلیس اسرائیل به اندازه ای به هم شباهت دارد که به نظر می رسد وضعیت پیش آمده براساس یک دستورالعل صادر شده انجام گرفته و کاملا هدفمند باشد.
کفایه تریم از پژوهشگران دست اندرکار در این مستند به میدل ایست آی گفت: زنان در کرانه باختری، در بیت المقدس و غزه به یک شیوه مورد تجاوز جنسی و بازرسی و ضرب و شتم قرار می گیرند.
وی که همراه با امل ابوسرور از همکارانش در مرکز زنان مستقر در رامالله کمکهای حقوقی و مشاوره ارائه می کند، گفت: زنان فلسطینی تاکنون از ترس رسوایی چیزی بروز نداده بودند. آنها همچنین توقع چندانی از سربازان اسرائیلی در مورد رفتار درست ندارند. به عبارتی آنها انتظار تحقیر و خشونت زیادی دارند، بنابراین وقتی تعرضی به آنها صورت می گیرد، در مورد آن صحبت نمی کنند.
اما افزایش شمار زنانی که از زمان حمله ۷ اکتبر به این سو خشونت جنسی را تجربه کرده اند، نقطه عطفی در این خصوص ایجاد کرده است.
در گزارشی که کمیسیون تحقیق سازمان ملل متحد در مورد اراضی اشغالی در ماه ژوئن (خرداد) منتشر کرد، جزئیاتی از انواع حملات اسرائیلی علیه زنان فلسطینی افشا شد؛ از جمله برهنگی اجباری در ملاء عام، شکنجه و آزار و تحقیر جنسی.
اوا تبسم مدیر مرکز «اقدام جنسیتی برای صلح و امنیت»، در بریتانیا، گزارشهای مربوط به خشونت جنسی سربازان اسرائیلی علیه زنان فلسطینی را وحشتناک توصیف کرد اما در عین حال خاطرنشان نمود که این موضوع جدیدی نیست و با سرعتی هشدار دهنده در حال افزایش است.
وی تاکید کرد: تحقیق مستقل و بی طرفانه در مورد همه گزارش های خشونت جنسی در سراسر فلسطین ضروری است. همه بازماندگان سزاوار عدالت و پاسخگویی هستند.
ابوسرور نیز گفت: سربازان اسرائیلی ویدئوهایی را در رسانههای اجتماعی پخش کرده و با افتخار میگویند که به زنان فلسطینی تجاوز جنسی کردهاند یا آنها را ربوده اند.
وی تاکید کرد: اما آنها در عین حال زنانی را که در حال گفتوگو در مورد تجربیات خشونت جنسی هستند تهدید می کنند.
تریم نیز تشریح کرد: آنها مرتبا با با این زنان تماس می گیرند و از آنها می خواهند که با رسانه ها صحبت نکنند و درباره داستان هایشان حرفی نزنند.
زنان قربانی شانسی برای ادامه تحصیل ندارند و مجبور به ازدواج زودتر از موعد هستند
میدل ایست آی خاطرنشان می کند که تاثیر تجاوز جنسی بر زنان فلسطینی چیزی فراتر از یک تجربه تلخ است و آنها دیگر شانسی برای رفتن به مدرسه و ادامه تحصیل ندارند و باید به ازدواجی ناخواسته تن دهند.
هرچند به گفته تریم و ابوسرور این وضعیت حتی برای زنان و دخترانی که مورد تعرض قرار نگرفته اند، نیز جاری است.
ابوسرور دلیل این امر را نه در فرهنگ فلسطینیان برای ازدواج هر چه سریعتر دختران، که از ترس هرگونه رخداد غیرقابل پیش بینی در مسیر خانه تا مدرسه و یا محل کار دانست و افزود: خانواده های فلسطینی با اینکار تلاش دارند آنها را از مهلکه نجات دهند و از بودن دخترانشان در محیطی امن اطمینان حاصل کنند.
ابوسرور شیوه سربازان اسرائیلی را نوعی رویکرد سیستماتیک ارتش رژیم صهیونیستی و شهرک نشینانی دانست که در جنوب الخلیل زندگی می کنند که هدف آنها اساسا بیرون راندن فلسطینی ها از آن منطقه خاص است. وی افزود: آنها با افزایش اعمال شرم آور علیه زنان و بدن آنها سعی در مرعوب کردن جوامع محلی و بیرون راندن ساکنان این منطقه دارند.