به گزارش خبرنگار ایرنا "حمید ملانوری شمسی" روز چهارشنبه در شورای آموزش و پرورش با بیان اینکه برای حل مشکلات و آسیب های اجتماعی باید همه بسیج شوند افزود: در برخی مسائل نباید تعصب های عجیب و غریب، تنگ نظرانه و ملاحظه کارانه داشت بلکه باید با دقت مساله را بررسی و برای آن راهکار مناسب پیدا کنیم.
استاندار همدان با بیان اینکه باید به این فکر کرد که چه چیزی باعث می شود یک جوان بهترین سرمایه خود را با استرس و سختی برای انجام ناهنجاری از دست دهد افزود: برای حل این مشکلات باید به درستی فکر و آسیب شناسی کرد و با فهم آن از جنس خودش برای این مساله راهکار ارائه داد.
ملانوری شمسی اظهار کرد: نسبت به برخی از مسائل استان نگران و دغدغه مند هستم بنابراین با توجه به تاریخ بزرگ همدان، دارالمجاهدین و دارالمومنین در تزار پایتخت تاریخ و تمدن مسائل فرهنگی و اجتماعی استان را به خوبی پیش برد.
استاندار همدان افزود: باید به سه موضوع نشاط، امید و اعتماد در جامعه به خوبی پرداخته شود، در غیر اینصورت نباید انتظار حل مشکلات را داشت با این وجود قول می دهم با برنامه محوری، نشاط را به جامعه بازگرداند و مشکلات اجتماعی را روز به روز کاهش داد.
ملانوری شمسی گفت: مردم جامعه رو به رشد و توسعه، انتظاراتی در بخش های مختلف از جمله اقتصاد، معیشت، سلامت، ازدواج و مسکن و امثالهم دارند.
وی افزود: برای پوشش نیازهای امروز و فردای جامعه و پاسخگویی صحیح به این انتظارات نیازمند تشکیلات مدیریتی متخصص، عالم، نخبه، اهل فکر، اندیشه بلند، با انگیزه و خلاق هستیم تا برنامه های درستی را در معرض اجرا قرار بدهد.
بالاترین مقام اجرایی استان همدان با تاکید بر ضرورت شکل گیری دولت محلی گفت: نمی توان برای رفع مشکلات به دیگران امید بست بلکه خودمان یعنی دولتی ها به همراه همه افراد مسایل و مشکلات را رفع و استان را رو به جلو ببرند.
ملانوری شمسی گفت: دانش آموزان به عنوان امیدهای فردا و مدیران آینده کشورمان امروز در کلاس های درس مشغول به تحصیل و کسب علم هستند؛ پس برای پیشگیری از بروز مشکل در دانشگاه ها، کار و اشتغال، امنیت پایدار، داشتن کشوری بانشاط از امروز باید به این حوزه توجه داشت.
وی ادامه داد: همه در بروز یکسری از بی نظمی ها و رفتارهایی که در تزار جمهوری اسلامی نیست نظیر رشوه خواری، بی نظمی برای حضور در سر کار، حیف و میل بیت المال و دزدی ها مسئول هستند.
استاندار همدان گفت: امروز اگر دانش آموز با مسایل مختلف درست آشنا شود فردا هر جا قرار بگیرد درست نقش آفرینی و حرکت می کند.
ملانوری شمسی اضافه کرد: کشور نیازمند کارآفرین، مربی، تولید کننده، استاد و معلم خوب است و نیاز به نشاط اجتماعی، رفاه، امنیت، سلامت، افراد وطن دوست و انقلابی دارد.
وی تاکید کرد: برای کاهش ذهنیت فرار مغزها باید از هم اینک به فکر تربیت نیروهای متخصص و سالم بود که راهکار آن توجه به اقتضائات زمانی، مکانی و نیازهای امروز جامعه، سبک های جدید زندگی و استفاده صحیح از اطلاعات در دسترس است.
استاندار همدان با بیان اینکه نقشه جامع تحول و پیشرفت استان در حال تدوین است گفت: موضوع تعلیم، تربیت و آموزش در این نقشه جدی گرفته می شود تا نقشه راهی برای همه حوزه ها شود.
ملانوری شمسی اضافه کرد: مهارت آموزی تنها با آموزش رخ نمی دهد و موجب نمی شود یک شخص فردا در بازار کسب و کار، توسعه و رشد اقتصادی نقش آفرین باشد مهم این است که در کنار آموزش ها، فضا را برای ورود به فضای کسب و کار فراهم کرد.
وی بیان کرد: باید همه دستگاه ها عضو شورای آموزش و پرورش و سایر دستگاه های اداری و اجرایی به کمک بیایند تا جوان و نوجوان دانش آموز امید و اعتماد کند.
استاندار همدان اظهار کرد: ستاد توسعه و پیشرفت یک کار ابتکاری است که به زودی راه اندازی می شود و در آن دانش آموزان خلاق و مخترع در حوزه توسعه و پیشرفت دیده می شوند.
ملانوری شمسی تاکید کرد: نباید اختراع دانش آموز و لوح او در قفسه مدرسه و خانه بماند بلکه او باید در کنار استاندار و دیگر مدیران قرار گرفته و ایده و اختراع آن و این فکر و خلاقیت در مسیر قرار بگیرد و فکر او دیده و تجاری سازی شود.
مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش نیز گفت: در حوزه آسیب های اجتماعی که مساله نظام است و رهبری انقلاب مکرر در مورد آن صحبت کردند، تکالیفی به معاونت پرورشی وزارت خانه مشخص شده است.
سمیه ابراهیمی افزود: مسایل اجتماعی تک عاملی نیستند بلکه عوامل مختلفی شامل اقتصاد، فرهنگ، سیاست در شکل گیری آن نقش دادند بنابراین در شورای ائتلاف نظام مراقبت های اجتماعی (نماد) از همه دستگاه ها حضور دارند.
وی تاکید کرد: مساله آسیب های اجتماعی دامنگیر همه فرزندان شده بنابراین برای پرداختن به این موضوع نیاز به نگاه مشارکتی در شورای ائتلاف نماد است.