به گزارش خبرنگار ایرنا، عطر حضور ۶ شهید گمنام همزمان با ایام فاطمیه کوی و برزن استان سمنان را فراگرفت و امروز پنجشنبه پانزدهم آذر ۱۴۰۳ در سالروز شهادت بانوی دوعالم حضرت فاطمه زهرا(س) پیکر رشادتآفرینان این مرز و بوم بر دستان مردم دارالمرحمه سمنان از میدان کوثر به سمت معراج الشهدا در میدان سعدی این شهر تشییع شد.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس سمنان با اشاره به میزبانی سمنان از ۶ شهید گمنام گفت: سه شهید گمنام در سه روستای شهرستان میامی، ۲ شهید در شاهرود و یک شهید در سمنان خاکسپاری میشوند.
سردار عباس مطهری افزود: سه شهید گمنام روزهای بیست و سوم، بیست و چهارم و بیست و پنجم آذر ۱۴۰۳ در میامی، ۲ شهید روز شانزدهم آذر ۱۴۰۳ در شاهرود و یک شهید روز هفدهم آذر به بعد در محوطه سازمان جهادکشاورزی سمنان خاکسپاری میشود.
وی ادامه داد: ۱۷۰ شهید گمنام در ۱۶۳ نقطه از استان سمنان در خاک آرمیدهاند و با خاکسپاری ۶ شهید گمنام دیگر در آذر ۱۴۰۳، شمار شهدای گمنام استان سمنان به ۱۷۶ شهید در ۱۶۹ نقطه میرسد.
به گفته وی، توزیع شهید طبق آمایش سرزمینی و بررسیها انجام میشود و امسال بیش از ۳۰ درخواست برای میزبانی از شهید گمنام در سمنان وجود داشت، اما سهمیه این استان ۶ شهید گمنام بود.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس سمنان گفت: طبق آخرین برنامهریزیها، خاکسپاری شهید گمنام در مکانهایی انجام میشود که ساخت یادمان شهید پیش از تدفین دست کم پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصد داشته باشد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، سمنان از استانهای سرآمد دوران دفاع مقدس در شاخصهای تعداد شهید و رزمنده و جانباز، دارای هشت شهرستان سمنان، شاهرود، مهدیشهر، سرخه، گرمسار، آرادان، دامغان، و میامی است.
استان سمنان بیش از سه هزار شهید در راه دفاع از ایران اسلامی تقدیم کرده است و هفت هزار و ۵۴۹ نفر از جمعیت بیش از ۷۰۲ هزار نفری استان سمنان را خانواده شهیدان تشکیل میدهند.