به گزارش خبرنگار ایرنا، پیکرهای این شهیدان گلگون کفن هشت سال جنگ تحمیلی پس از اقامه نماز میت از سوی آیتالله سید محمد سعیدی امام جمعه قم، با فریادهای یا حیدر و یا زهرای سوگواران فاطمی از صحن امام رضا(ع) در حرم حضرت معصومه(س) تا میدان جانبازان تشییع، و پیکر ۲ تن از شهیدان به معراج شهدای تهران منتقل، و پیکر یکی دیگر نیز در مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران قم به خاک سپرده شد.
این سه شهید تازه تفحص شده که ۲ تن آنان ۱۸ سال و یک تن دیگر ۲۲ سال سن داشتهاند، در بهمنماه ۶۱، اسفندماه ۶۳ و دیماه سال ۶۵ در عملیاتهای والفجر مقدماتی، بدر و کربلای پنج و در مناطق عملیاتی فکه، دجله و شلمچه به فیض عظیم شهادت نائل آمدند.
بیش از ۶۰ یادمان شهیدان گمنام در مکانهای گوناگون شهر قم از جمله آرامگاه بهشت معصومه، گلزار شهدای علیبنجعفر(ع)، مدرسههای علمیه امام(ره) و بنتالهدی، دانشگاه قم، دانشگاه آزاد اسلامی، پردیس فارابی، سپاه علیبنابیطالب، شهرکهای مهدیه و پردیسان همچنین شهرک صنعتی شکوهیه احداث شده و حدود ۱۱۰ شهید در این مکانها مدفون هستند.
فرمانده سپاه قم نیز در این آیین مزار شهیدان گمنام را یکی از تاثیرگذارترین مراکز فرهنگی این استان توصیف کرد و افزود: یکی از راههای تداوم انقلاب اسلامی و رسیدن به تمدن نوین اسلامی، دریافت پیام شهیدان و انتقال آن به نسلهای آینده است.
سردار محمدرضا موحد در ادامه افزود: حفظ راه شهیدان و پاسداری از خون این حماسهسازان، وظیفه همگانی است، همه افراد با توجه به جایگاه و موقعیتشان، مسئولیت سنگینی بر عهده دارند.
فرمانده سپاه استان همچنین تکریم شهیدان را به معنای تکریم جهاد در راه خدا و تشویق جامعه به ادامه این مسیر دانست و بیان داشت: در این دنیایی که همه دست به دست هم دادهاند تا امنیت این کشور را به هم بزنند، به برکت خون شهیدان، امنیت کامل برقرار است.
سردار موحد در بخش دیگری سخنان یادآور شد: دشمن به دنبال ناامید کردن و اندوهگین نمودن ملت ایران است تا از همراهی با این انقلاب و این نهضت مایوس شوند، اما پیام شهیدان موجب رونق حیات معنوی جامعه است.