قاسم کریمزاده روز جمعه در گفت وگو باخبرنگاران اظهار کرد: با شروع فصل صید از نیمه دوم مهرماه تاکنون صیادان موفق به صید ۵۳۰ تن انواع ماهی استخوانی در دریای مازندران شدند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۲ درصدی دارد.
وی افزود: ارزش اقتصادی این میزان صید یک هزار و ۴۵۰ میلیارد ریال بود و ترکیب گونههای صید شده به ترتیب شامل ماهی ۲۵ درصد ماهی سفید، ۳۵ درصد ماهی کفال، ۴۰ درصد ماهی کپور بوده است.
کریمزاده با اشاره به کاهش تلاش صیادی در آبهای دریای مازندران، تصریح کرد: دلیل این موضوع شرایط نامساعد آب و هوایی است بهطوریکه بیشتر روزها دریای مازندران بهصورت متلاطم بوده است.
وی با اعلام اینکه از آغاز فصل صید تاکنون بیشتر ایام دریای مازندران مواج و طوفانی بوده است، یادآور شد: صیادان مازندران منتظر هستند شرایط آب و هوایی مساعد شود تا سبد صیادان پررونق باشد.
مدیرکل شیلات مازندران گفت: قیمت ماهی در بازار نیز بهصورت میانگین حدود سه میلیون ریال است.
به گزارش ایرنا، صید و ماهیگیری در سواحل دریای خزر به روش " پره " است به این صورت که تورهایی با ارتفاع هفت تا ۱۰ متر و به طول یک هزار و ۲۰۰ متر به کمک یک قایق به صورت نیم دایره در فاصله مشخصی از ساحل دریا (۱۴ متری عمق دریا) ریخته و پس ازانباشته شدن از ماهیان استخوانی شامل گونه های کفال، سفید و کپور، به وسیله تراکتور به ساحل کشیده می شود.
سر صیاد، فوکا پوش (صیادان باچکمه های بلند) تور ریز، چینت چی (مرمت کار تور) قایقران و تراکتور ران از نیروهای اصلی در انجام صیادی پره هستند.