شهرکرد – ایرنا – معاون دانشجویی دانشگاه شهرکرد با تاکید بر اینکه دانشگاه منشا تحولات است و بیداری دقیق و درست را برای جامعه به ارمغان می‌آورد گفت: حرکت‌های دانشجویی به عنوان نیاز جامعه، موجب تقویت آرمان‌ها و نقش مهمی در تصمیم سازی‌ها دارد.

محمدعلی نظری روز شنبه در گفت وگو با ایرنا با یادآوری این سخن شهید بهشتی که دانشجو موذن جامعه است و اگر خواب بماند نماز مردم قضا می‌شود افزود: حرکت‌های دانشجویی بیداری دقیق و درست را تقویت و برای جامعه به ارمغان می‌آورد.

وی با بیان اینکه دانشگاه‌ها با حضور فعال دانشجویی معنا پیدا می‌کند اظهار داشت: با مشارکت دانشجویان است که دانشگاه‌ها سرِپا می‌ایستند و حرکت علمی روبه جلو اتفاق می‌افتد.

معاون دانشجویی دانشگاه شهرکرد گفت: اگر مشارکت دانشجویان نباشد تصمیم‌سازی‌ها آن‌طوری که باید اتفاق افتد محقق نمی‌شود.

به گفته نظری، حضور موثر دانشجو و حرکت‌های دانشجویی نقش مهمی در پیشبرد حرکت‌های علمی، ارتقای رتبه علمی کشور و تحولات ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی دارد.

وی با اشاره به مشارکت و تاثیرگذاری دانشگاه‌ها در جامعه افزود: اجرای عملیات وعده صادق ۱ و ۲ نمونه‌ای از مطالبات دانشجویی بود که نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران توانستند با قدرت، قوت، با پشتوانه مردمی و دانشجویی آن را عملیاتی کنند.

نظری با اشاره به تاثیرگذاری جنبش‌های دانشجویی در دفاع از مظلومان عالم و در مقابله با استبداد و استکبار گفت: حرکت و خیزش جنبش‌های دانشجویی در تحولات اخیر جهانی و منطقه‌ای در محکومیت جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه دانشگاه‌های دیگر دنیا را تحت تاثیر قرار داد.

بیشتر بخوانید:

دغدغه‌هایی که دانشجویان برای پویایی جنبش دانشجویی دارند

معاون دانشجویی دانشگاه شهرکرد یادآور شد: دانشجو همیشه باید خود را در مواجهه با مسائل ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی جدی، فعال و پویا نشان دهد چون بی‌تفاوتی دانشجویان در مواجهه با مسائل مختلف اجتماعی و سیاسی سمی برای جامعه است.

وی با تاکید بر اهمیت و ضرورت سرزندگی، مطلع بودن و بی تفاوت نبودن دانشجو نسبت به مسائل ملی، بین‌المللی و منطقه‌ای یادآور شد: حضور دانشجویان در حرکت‌ها و مشارکت در امور مختلف تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری در کشور بیانگر پویایی و حرکت روبه جلو دانشجو در جامعه است.

نظری اظهار داشت: حضور دانشجویان با روحیه بسیار قوی و انقلابی در اردوها و فعالیت‌های مختلف جهادی نمونه‌ای بارز از حرکت‌های موثر و مفید دانشجویی است.

وی ۱۶ آذر سال ۱۳۳۲ را مبدا حرکت‌ها و جریان‌های دانشجویی دانشگاه‌ها عنوان کرد و گفت: با توجه به خیزش‌های دانشجویی از سوی تشکل‌های دانشجویی و دانشجویان دغدغه‌مند پس از انقلاب تاکنون همواره نقش این قشر از جامعه در تحولات سیاسی و اجتماعی کشور مفید و موثر بوده است.

به گزارش ایرنا، در دانشگاه شهرکرد در مجموع بیش از هفت هزار و ۵۰۰ دانشجو در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری عمومی و دکتری تخصصی در هشت دانشکده فنی و مهندسی، ادبیات و علوم ‌انسانی، علوم پایه، علوم ریاضی، دامپزشکی، کشاورزی، منابع طبیعی و علوم زمین، علوم انسانی و هنر فارسان مشغول به تحصیل هستند.