دبیر علمی نخستین جشنواره بینالمللی شرکتهای دانشبنیان در مراسم افتتاح این دبیرخانه که امروز (شنبه) با حضور رییس دانشگاه پیامنور کشور، استاندار هرمزگان و جمعی از مسئولان محلی و کشوری برگزار شد، گفت: نخستین جشنواره شرکتهای دانش بنیان به همت دانشگاه پیامنور در ۲ محور اصلی صنایع و شرکتهای دانشبنیان در روزهای ۲۷ و ۲۸ آذرماه در جزیره بوموسی برگزار میشود و امروز (۱۷ آذرماه) مراسم افتتاح این دبیرخانه با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی کلید خورد.
منصور فرهادی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، با اشاره به اینکه فراخوان این جشنواره از ۱۲ آذرماه امسال در سایت http://Www.bomousa.ir منتشر شده است و علاقهمندان میتواند تا قبل از برگزاری جشنواره آثار خود را به دبیرخانه ارسال کنند، اظهار کرد: تاکنون استقبال خوبی از این جشنواره صورت گرفته است و بیش از ۶۰ شرکت دانشبنیان آثار خود را به این رویداد علمی ارسال کردهاند که پس از بررسی آثار و مدارک بارگذاری شده توسط هیات داوران، از شرکتهای برتر صنعتی و دانشبنیان با حضور مقامات کشوری تجلیل میشود.
وی بیان کرد: شرکتهای دانشبنیان میتوانند در حوزههای کشاورزی، شیلات، صنایعغذایی و فناوریهای زیستی، حوزه سلامت، فناوری اطلاعات و هوش مصنوعی، سختافزارهای برق و الکترونیک، موادپیشرفته و علوم فناوری بالا، صنایع فرهنگی و خلاق در حوزه علوم انسانی و اجتماعی، انرژیهای نو و تجدیدپذیر، مطالعات و تحقیقات علنی در حوزه کارآفرینی و خدمات بازرگانی در این جشنواره شرکت کنند.
دبیر علمی نخستین جشنواره بینالمللی شرکتهای دانشبنیان اظهار کرد: صنایع و شرکتهای دارای محصولات فناورانه نیز میتوانند در زمینههای نفت، انرژی و صنایع پالایشی، صنایع فلزی، فولاد و ذوب آهن، صنایع دریایی (شیلات و کشتیرانی)، صنایع معدنی، صنایع کشاورزی و خدمات بازرگانی آثار خود را به این جشنواره ارسال کنند.
فرهادی، هدف از برگزاری این جشنواره را ایجاد رقابت سالم در حوزه دانشبنیان و صنایع و همچنین آشنایی صنایع با محصولات فناورانه شرکتهای دانشبنیان عنوان کرد که بتوان با ارتباط صنایع و دانش بنیانها گام بزرگی برداشته شود که صنایع را به سمت محصولات شرکتهای فناورانه دانشبنیان سوق دهیم تا بار بزرگی در حوزه اقتصاد مقاومتی از روی دوش دولت برداریم.
وی ارتباط برقرار کردن بین شرکتهای تولیدی دانشبنیان با صنایع بزرگی همچون فولاد، معدن، صنایع غذایی، فولادسازی و سایر صنایع بزرگ کشور را از دیگر اهداف این جشنواره عنوان کرد که در عین حال که در صادرات این محصولات فناورانه نیز نقش داشته باشند، چون در این جشنواره خدمات بازرگانی در ۲ حوزه صنایع و دانش بنیان ارائه میشود برای بحث صادرات محصولات دانش بنیان نیز اقدام کنند.
به گزارش ایرنا، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی شامگاه جمعه ۱۶ آذرماه همزمان با روز دانشجو از طریق فرودگاه بینالمللی بندرعباس وارد هرمزگان شد و بلافاصله در مراسم اختتامیه مناظرات دانشجویی شرکت و از آثار دانشجویان هرمزگانی در خانه فرهنگ دانشگاه بازدید کرد.
سید عباس صالحی با همراهی محمد آشوری تازیانی استاندار هرمزگان و جمعی از مسوولان کشوری و لشکری امروز شنبه به جزیره بوموسی سفر کرد؛ هدف از سفر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به جزیره بوموسی که با ادای احترام به مقام شامخ شهدای این شهرستان آغاز شد، افتتاح دبیرخانه جشنواره بینالمللی شرکتهای دانشبنیان با رویکرد صادرات محصولات در دانشگاه پیام نور و بازدید از زیرساختهای فرهنگی جزیره است.
پس از پایان سفر بوموسی، وزیر فرهنگ با حضور در دانشگاه فرهنگیان بندرعباس در جمع دانشجویان هرمزگانی حاضر میشود و سپس در نشست شورای فرهنگ عمومی هرمزگان شرکت میکند.
شهرستان بوموسی که پیشتر به نام ابوموسی شناخته میشد، متشکل از ۶ جزیره بوموسی، سیری، تنب بزرگ، تنب کوچک، فارور بزرگ و فارور کوچک بوده و مرکز آن هم جزیره ۱۲ کیلومتر مربعی بوموسی است که در فاصله ۷۵ کیلومتری جنوب بندرلنگه و ۲۲۲ کیلومتری بندرعباس واقع شده است.
جزایر ایرانی تنب بزرگ، تنب کوچک و بوموسی در نزدیکترین فاصله با تنگه راهبردی هرمز واقع شدهاند که یکی از مهمترین تنگههای بینالمللی است و خلیجفارس را به دریای عمان و اقیانوس هند پیوند میدهد.