علیرضا قاسمی روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: کیفیت آب تولیدی توسط کارخانه آبشیرین کن در سطح استاندارهای ملی است و روزانه توسط مرکز بهداشت و واحد کنترل کیفی این شرکت کیفیت آب توزیع شده آزمایش میشود.
وی افزود: آزمایشهای کنترل کیفی آب آشامیدنی شامل پارامترهای فیزیکی، شیمیایی، میکروبی و بیولوژیک به دلیل اهمیت سلامت مشترکان به صورت کامل انجام و این موضوع توسط مرکز بهداشت به عنوان دستگاه ناظر نیز کنترل میشود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان با اشاره به اقدامات در دست اجرا برای افزایش ظرفیت آب تولیدی آب شیرین کن، ادامه داد: تأمین آب آشامیدنی نوار ساحلی، شهر چابهار و کنارک از طریق شیرینسازی آب دریا انجام میگیرد و به دلیل توسعه منطقه و رشد جمعیت در سالهای گذشته، افزایش ظرفیت شیرینسازی تا تکمیل طرحهای آبی از سدهای بزرگ منطقه در دستورکار قرار گرفته است.
وی اظهار کرد: مقرر شده ۲۰ هزار متر مکعب در شبانه روز به ظرفیت شیرین سازی اضافه شود که با مجموع اقدامات انجام شده تاکنون ظرفیت شیرین سازی از ۴۰ به ۴۸ هزار مترمکعب در شبانه روز ارتقا یافته است.
قاسمی گفت: باید در نظر داشت آبی که در شبکه آبرسانی شهرهای کنارک و چابهار وجود دارد تمام و کمال توسط کارخانههای آبشیرینکن تأمین میشود و تنها اشکال آن جیره بندی آب است که امیدواریم با تکمیل پروژههای در دست اجرا این کمبود مرتفع شود.
وی بیان کرد: نگهداری مخازن در محیط مسکونی مشترکان بر عهده خودشان است و لازم و ضروری است که نسبت به جلوگیری از نفوذ آلاینده های آب توسط خود ساکنان اقدام شود.