به گزارش خبرنگار ایرنا، در این مراسم چند نفر از دانشجویان به نمایندگی پشت تریبون رفتند و از مسوولان استان به خصوص استاندار خواستند که برای رفع مشکلات دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی از جمله افزایش ظرفیت ورودی دانشگاه نسبت به گذشته، مشکلات مربوط به پارکینگ دانشجویی، ساختمان پردیس دانشگاه و دانشکده دندانپزشکی، معوقه کارانه رزیدنتها و کاهش کیفیت آموزش؛ چاره ای اندیشه شود.
بیان این مسائل و مشکلات مورد توجه مسوولان قرار گرفت و وعدههایی برای بررسی و رفع آنها داده شد.
در ادامه این مراسم، استاندار کرمانشاه طی سخنانی با تأکید بر اهمیت علم و دانش در پیشرفت جوامع، نقش دانشگاه و دانشجویان را در توسعه کشور بیبدیل دانست و دانشگاهها را مبدا تحولات اساسی معرفی کرد.
منوچهر حبیبی با اشاره به جایگاه رفیع علم و دانش در دنیای امروز گفت: اگر به دنبال توسعه هستیم باید دانش و دانایی را در اولویت قرار دهیم. قدرت در جهان امروز به سه بخش زور، ثروت و علم تقسیم میشود اما قدرت علم و دانش از همه برتر است. سرعت رشد علم و دانش بسیار بالاست و باید لحظه به لحظه آن را رصد کنیم تا از قافله پیشرفت عقب نمانیم.
وی با بیان اینکه ایران در عرصه علمی به جایگاه بالایی رسیده اما همچنان جای کار وجود دارد، افزود: دانشجویان میتوانند ما را به قلههای پیشرفت برسانند؛ از دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی توسعه دانشگاهها و زیرساختهای آموزشی است که برای هر کسی که اراده کند، امکان تحصیل فراهم شده است؛ اکنون باید به دنبال افزایش کیفیت این زیرساختها باشیم.
حبیبی با تأکید بر ویژگیهای ممتاز دانشگاه از جمله جوان بودن و ارتباط مستقیم با علم گفت: جوانی یعنی امید به آینده و نشاط؛ دانشجویان با فکر و تلاش خود توانستهاند کارهای شگفتانگیزی رقم بزنند. شاخصه اصلی دانشجویان و دانشگاهها تلاش علمی، تخصصی و پژوهشی است و مهم این است که این دانش را به تکنولوژی تبدیل کنیم.
وی همچنین به مسائل مدیریتی استان اشاره کرد و گفت: حلقه مفقوده ساختار سیاسی کشور وفاق ملی بود که این مهم با تدبیر رییسجمهور در حال احیاست. وفاق ملی یک رویکرد برای اداره کشور است که باعث همگرایی خواهد شد. ترکیب کابینه دولت خود گواهی بر این وفاق است.
حبیبی افراط و تفریط را سم مهلک جامعه دانست و افزود: تلاش میکنم استان را در فضایی آرام اداره کنم؛ توجه به معیشت و رونق اقتصادی از رویکردهای مدیریتی ماست. کرمانشاه کلکسیونی از قابلیتها و توانمندیهاست و باید با استفاده از این ظرفیتها، شاخصهای منفی استان را بهبود ببخشیم.
استاندار کرمانشاه همچنین از برنامهریزی برای رفع مشکلات دانشجویان خبر داد و گفت: کارگروههای ویژهای برای بررسی مشکلات دانشجویان تعیین خواهیم کرد و تلاش میکنیم تا حد امکان این مسائل را برطرف کنیم.
در ادامه مراسم علی سروش سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز با اشاره به اهمیت روز دانشجو اظهار کرد: ۱۶ آذر نقطه عطفی در تاریخ مبارزات دانشجویان است. این روز یادآور شهادت سه دانشجوی دانشگاه تهران در اعتراض به ورود ریچارد نیکسون معاون رییسجمهور آمریکا در سال ۱۳۳۲ است.
وی با بیان اینکه دانشگاه محل آزمون و خطا برای دانشجویان است، افزود: دانشجویان باید در عدالت خواهی، مبارزه با تبعیض و فساد و تلاش برای توسعه کشور نقش فعال داشته باشند.
سروش اضافه کرد: دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با ۲۰ هزار نفر نیروی انسانی، ۶۰۰ عضو هیات علمی و بیش از هفت هزار دانشجو همراهی خود را در مسیر توسعه استان اعلام میکند.
به گزارش ایرنا، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ۱۰ دانشکده شامل دانشکدههای پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، پرستاری و مامایی، بهداشت، تغذیه، توانبخشی، پیراپزشکی و دانشکده پرستاری سنقر و کلیایی و مجتمع آموزشی اسلام آباد غرب دارد.
بیش از ۱۰۰ رشته تحصیلی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مقاطع مختلف دایر است که از این تعداد ۱۸ رشته در مقطع PHD (دکترای تخصصی) است و ۲۰ رشته در دستیاری تخصصی، سه رشته دکترای عمومی (پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی)، ۲۹رشته کارشناسی ارشد، ۲۲ رشته کارشناسی و یک رشته کاردانی است.
اکنون ۶ هزار و ۴۰۰ نفر دانشجو در ۱۰۱ رشته در مقاطع مختلف در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه مشغول به تحصیل هستند که از این تعداد ۶۶۸ دانشجو خارجی می باشند. ۵۴۰ نفر عضو هیات علمی نیز کار تدریس دانشجویان را برعهده دارند.
استان ۲ میلیون نفری کرمانشاه اکنون ۲۶ بیمارستان در بخش های دولتی، نیمه دولتی و خصوصی دارد که از این تعداد ۲۰ بیمارستان با بیش از چهار هزار و ۵۰۰ تخت زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی است.