شهرکرد – ایرنا – استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: تلاش می‌شود در راستای خدمت به مردم چالش‌های پیش روی نهضت ملی مسکن در این استان برداشته شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، جعفر مردانی روز شنبه در نشست بررسی مشکلات نهضت ملی مسکن افزود: فلسفه و هدف از اجرای نهضت ملی مسکن کمک به قشر کم‌درآمد برای خانه‌دار کردن قشرهای محروم و کارگری جامعه بود اما امروز این نهضت اسیر چالش‌های متعددی شده است.

وی با اشاره به مشکلات مطرح شده از سوی سازمان امور مالیاتی، بنیاد مسکن و بیمه تامین اجتماعی در بحث نهضت ملی مسکن اظهار داشت: صدای واحدی در خصوص حل مشکلات نهضت مسکن وجود ندارد و از هر مکاتبه‌ برداشت‌های شخصی و تفسیرهای یک جانبه‌ای می‌شود که به این صورت به نتیجه نخواهیم رسید.

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: با توجه به هدف اجرای نهضت ملی مسکن که کمک به قشر محروم جامعه است باید تلاش شود این مشکلات آن‌گونه که به نفع مردم است حل شود.

وی با تاکید بر اینکه نباید در این مکاتبات بار به دوش متقاضیان گذاشته شود ادامه داد: برای حل این مشکل نامه فنی مهندسی و حقوقی که به نفع متقاضی باشد برای تعیین قیمت دقیق کارشناسی مصالح در بحث ارزش افزوده نوشته شود و براساس جواب دریافتی اقدام شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری چهارمحال و بختیاری نیز گفت: ابهاماتی در قوانین بالادستی به خصوص قانون بودجه ۱۴۰۲ و نامه‌های وزارتخانه‌های راه و شهرسازی و مجموعه مالیاتی اختلاف نظرهایی در خصوص ارزش افزوده و بیمه وجود دارد که باید به نفع مردم جمع بندی لازم انجام شود.

علی حیدری افزود: تلاش می‌شود با توجه به قراردادهایی که وجود دارد بیشترین کمک به مردم انجام شود.

وی ادامه داد: در این نشست قرار شد مکاتباتی با هر ۲ مجموعه راه و شهرسازی و مجموعه مالیاتی انجام شود تا براساس جوابی که دریافت می‌شود به بهترین نحو اقدام شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری چهارمحال و بختیاری در خصوص روند ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن در استان گفت: با توجه به شرایط آب و هوایی یک مقداری کار با کُندی انجام می‌شود اما تلاش می‌شود این پروژه با سرعت در استان پیگیری شود.

به گزارش ایرنا، در طرح نهضت ملی مسکن ساخت سالانه یک میلیون واحد مسکونی در کشور هدف‌گذاری شد که از این تعداد سهم چهارمحال و بختیاری سالانه دست‌کم ۱۰ هزار واحد مسکونی بود.

استان چهارمحال و بختیاری بیش از یک میلیون نفر جمعیت دارد که در ۴۳ شهر و بیش از ۸۵۰ روستا و آبادی ساکن هستند.