به گزارش ایرنا، ارسلان ازهاری روز یکشنبه در یازدهمین جلسه کارگروه تنظیم بازار استان که در سالن شهدای گمنام استانداری تشکیل شد، اظهار کرد: محصولی هم چون گوشت که در سیستم توزیع قرار می گیرد باید از کیفیت بالای برخودار باشد.
وی با بیان اینکه از پاسخ و توضیح دستگاه مربوطه در حوزه توزیع گوشت قانع نشدیم، افزود: تعدادی چوبدار از استان های دیگر به اینجا می آیند و برای ما تعیین تکلیف می کنند این مسئله باید رفع شود.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری کردستان ادامه داد: هر یک از دستگاه های عضو این کارگروه برنامه عملیاتی در راستای کاهش قیمت کالاها در استان تهیه و در جلسات بعد ارائه کنند.
ازهاری اضافه کرد: هیچ گونه نظارتی بر فعالیت برخی اصناف به ویژه نانوایی ها در استان انجام نمی شود و اگر اینگونه ادامه یابد به مردم فشار بیشتری وارد می شود.
وی با بیان اینکه هر ۱۵ روز یکبار جلسات کارگروه تنظیم بازار استان تشکیل می شود، گفت: وقتی ۲۰ درصد مصوبات اجرایی نشده بدین معناست که کار کارشناسی انجام نشده است.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری کردستان یادآور شد: معتقدم این کارگروه مهمترین کارگروه استان است چراکه با معیشت مردم در ارتباط است لذا باید با حساسیت بیشتر و کار کارشناسی به مباحث و موضوعات آن ورود کنیم.
تنظیم بازار استان را به چند قلم کالا محدود نکنیم
مشاور استاندار کردستان در این جلسه با بیان اینکه خروجی آمار و اطلاعات تنظیم بازار استان باید منجر به رضایت مردم شود، اظهار کرد: قدردان فعالیت و تلاش های گذشته مسئولان هستیم و امروز ما باید مطالبه و نیاز و تقاضای مردم احترام بگذاریم.
سیروس شاهغیبی بر ترویج امیدواری بین مردم تاکید کرد و افزود: اگر مردم ناظر بر فعالیت های بازار قرار داده شوندبخش زیادی از مشکلاتی که در این حوزه وجود دارد برطرف می شود.
وی بیان کرد: تنظیم بازار را به چند قلم کالا محدود نکنیم و در شرایط اقتصادی کنونی می طلبد مسیر جدیدی را دنبال کنیم تا شاهد بهبود وضعیت بازار باشیم.
مدیرکل تعزیرات حکومتی کردستان هم در این جلسه با اشاره به اینکه اجاره بهای مسکن در استان سرسام آور است، اظهار کرد: معتقدم اگر ۶۰ درصد بازار مسکن در بخش اجاره بها ساماندهی شود بسیاری از گرانی ها برطرف می شود.
حسین رحیمیان بیان کرد: قیمت در برخی قسمت ها هم چون آموزشگاه های موسیقی مشخص نیست بر چه اساسی تعیین می شود و هر آموزشگاهی نرخی را اعلام می کند.
وی یادآور شد: عادت کردهایم همه مسئولیت های مربوط به بازار را به گردن ادارات کل صمت و جهاد کشاورزی بیاندازیم این در حالی است که در شهرستان ها رئیس کمیته های برنامه ریزی و کارگروه تنظیم بازار فرمانداران هستند که رسالت سروسامان دادن به وضعیت نامطلوب بازار را برعهده دارند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی کردستان بیان کرد: برخی از مشکلات اقتصادی که امروز با آن مواجه هستیم تنها مختص به کردستان نیست ولی باید جدیت بیشتری در بهبود شرایط داشته باشیم.