به گزارش خبرنگار ایرنا، در بیستم آبان ماه امسال بود که موضوع حمله پلنگ به یک دامدار کجوری از اهالی روستای "گتکش" و دریدن تعدادی از دام ها در فضای مجازی منتشر و حتی سوژه رسانه ها هم شد و این اتفاق سبب رعب و وحشت اهالی این روستا و حتی سایر روستاها اطراف هم شد که مبادا این حیوان وحشی روزی سکونتگاه ها رخنه کند و به آن ها آسیب برساند.
پس از این واقعه، محیطبانان منطقه به محل وقوع حادثه اعزام شدند و افزون بر دریافت اطلاعات از طریق گفت و گو با دامداران و اهالی این روستا ها در نهایت با سیر مراحل قانونی و دریافت مجوزهای لازم اقدام به تهیه تعدادی قفس و طعمه گذاری در این قفس ها کردند.
با این وجود این پلنگ از آن زمان تا هفته های اخیر دست بردار نبود و گویا به علت گرسنگی برای تهیه غذا به حوالی این روستا ها می آمد و براساس آخرین گزارش ها این حیوان دست کم ۱۳ راس از دام های اهالی این بخش به ویژه روستای گتکش را تلف کرد.
در این پیوند فرمانده یگان حفاظت منطقه حفاظت شده البرز مرکزی شمالی - نوشهر گفت: حوالی ساعت ۲۱ شب گذشته در پی گزارش های مردمی مبنی بر مشاهده ردپای این حیوان وحشی حوالی روستای کت گش واقع در مسیر جاده کجور محیط بانان پایگاه محیط بانی ویسر با همراهی نیروهای یگان حفاظت منابع طبیعی به این منطقه گزارش شده اعزام شدند.
مهدی کیاحیرتی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: باحضور محیطبانان در این منطقه و ایمنسازی شرایط محیطی و استرس زدایی از حضور عابران رهگذر، این حیوان زنده گیری و به قفس های تعبیه شده انتقال داده شد.
وی اظهار کرد: با هماهنگی های به عمل آمده با مسوولان شبکه دامپزشکی و محیط زیست استان این حیوان شب گذشته با همراهی محیط بانان برای مداوا به ساری انتقال داده شد اما با توجه به شدت آسیب دیدگی این پلنگ به نظر می رسد این همان پلنگی بوده که در فروردین ماه امسال طی گزارشی از سوی مردم با یک خودرو در جاده کجور برخورد کرده بود و با همه تلاش ها برای یافتن این حیوان موفق نشدیم و با این وضعیت تاکنون زنده بوده و با توجه شدت جراحت وارده بعید به نظر برسد زنده بماند.
فرمانده یگان حفاظت منطقه حفاظت شده البرز مرکزی شمالی - نوشهر از همراهی، صبوری و گزارش به موقع اهالی بخش کجور از پرسه زدن این پلنگ در این منطقه قدردانی کرد.
بخش کجور با جمعیتی دست کم ۱۲ هزار نفر درقالب ۶۴ روستا و ۲ شهر در فاصله حدود ۷۵ کیلومتری جنوب شرقی نوشهر واقع است.
شهرستان نوشهر با داشتن حدود ۲۲۰ هزار هکتار منطقه حفاظت شده البرز مرکزی و برخورداری از گونه های حیات وحش نظیر مرال، شوکا، کل بز، خرس قهوه ای، پلنگ، قرقاول، کبک دریایی و معمولی در غرب مازندران واقع است.