به گزارش ایرنا از مرکز اطلاع رسانی پلیس اصفهان، سرهنگ علی شکراللهی روز یکشنبه در باره اثرات منفی بازیهای رایانهای برای کودکان افزود: بازیهای رایانهای با استفاده از تصاویر پرتحرک و صداهای مُهیج، دنیایی از هیجان و خشونت را مهیا میکند، از اینرو باید بازیهایی را در اختیار کودک قرارداد که مناسب سن او باشد.
وی در باره خطر اعتیاد کودکان به اینترنت گفت: اعتیاد به فضای مجازی رفتاری است که در آن فرد زمان زیادی از اوقات روزانه خود را در اینترنت یا شبکههای اجتماعی و بازیهای آنلاین(برخط) سپری میکند تا جایی که به روابط، کار و سلامت خود آسیب میزند و در این حالت زمان زیادی را بدون هدف در اینترنت می گذارند.
سرپرست پلیس فتا اصفهان اضافه کرد: استفاده بیش از حد از اینترنت در زندگی کودکان باعث بروز اختلالات جسمی و روحی، اختلال در خواب کودک، ضعف در آموزش و دیگر مشکلات برای آنها خواهد شد.
وی تاکید کرد: والدین باید برای حضور فرزندان خود در فضای مجازی محدودیت ایجاد کنند و آنها را در این فضا تنها نگذارند.
سرپرست پلیس فتا اصفهان همچنین در باره مخاطرات دوستی کودکان با افراد غریبه در فضای مجازی هشدار داد و گفت: در دوستیهای فضای مجازی باید خیلی دقت شود زیرا هویت بسیاری از افراد در این فضا دروغین است.
سرهنگ شکراللهی خاطرنشان کرد: والدین باید به فرزندانشان آموزش دهند تا در فضای مجازی هرگز به افراد غریبه و ناشناس اعتماد نکنند و اطلاعات شخصی و خصوصی نظیر آدرس، شماره تلفن و یا سایر اطلاعات مانند عکس و فیلمهای خانوادگی خود را از این طریق در اختیار افراد ناشناس نگذارند.
این مقام انتظامی هشدار داد: اعتماد بیجا به افراد ناشناس و غریبه در فضای مجازی نتیجهای جز اخاذی، باجگیری و سوءاستفاده توسط مجرمان سایبری نخواهد داشت.